Închide meniul

Mihai Stoica îi atacă pe rivalii de la CFR Cluj, după ce FCSB s-a impus în derby: „Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut”

Sebastian Cristian Publicat: 8 februarie 2023, 19:39

Reclamă
Mihai Stoica îi atacă pe rivalii de la CFR Cluj, după ce FCSB s-a impus în derby: Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut”

Mihai Stoica a răbufnit când a fost întrebat de Dinamo - CSA Steaua

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Hepta

Mihai Stoica îi atacă pe cei de la CFR Cluj, după ce FCSB a câștigat, scor 1-0, pe terenul campioanei en-titre. Managerul general de la FCSB a identificat principala problemă a trupei lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la numai 6 puncte de rivalii de la CFR, iar play-off-ul din Liga 1 se anunță extrem de interesant, cu mai multe echipe implicate în lupta la titlu.

Mihai Stoica îi atacă pe rivalii de la CFR Cluj: „Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut”

Mihai Stoica crede că jocul CFR-ului poate fi anihilat dacă elevii lui Dan Petrescu nu beneficiază de faze fixe. De altfel, oficialul de la FCSB consideră că aceasta a fost una dintre cheile derby-ului din Gruia.

MM a analizat și lupta la titlu în Liga 1, iar diferența va fi făcută de forma echipelor în play-off, e de părere managerul general al roș-albaștrilor.

„(n.r. despre CFR Cluj) Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut. Au pierdut şi la Botoşani așa. Au vulnerabilităţi. Noi nu vrem ca CFR să nu aibă adversar. Până acum a fost doar Craiova… când şi când. Nu jucau doar cu noi, le-au pus şi lor probleme.

Reclamă

Acum o să fie diferit. Avantajează echipa care o să joace cel mai bine în play-off. Rapidul joacă exceptional acasă, dar nu joacă extraordinar afară. Sepsi este și ea o echipă serioasă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1: „Să facă Strizu plângere! Cum a făcut LPF echipa asta?”

Mihai Stoica a oferit o reacție savuroasă după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1.

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, și s-a apropiat la numai 6 puncte de campioana en-titre. Liga Profesionistă de Fotbal i-a recunoscut meritele lui Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB, și l-a numit antrenorul etapei 24.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat imediat și a oferit un comentariu haios. În același timp, oficialul vicecampionilor nu înțelege cum au fost incluși anumiți fotbaliști în echipa etapei aleasă de LPF.

„Să facă Strizu plângere. Cum a făcut LPF echipa asta? Bahassa e atacant, mai erau mijlocaşi de pus acolo, un Şut…

Probabil că Şeroni e în echipa etapei că a dat gol din penalty, Larie că a dat gol din penalty… cine dă gol din penalty şi e fundaş e în echipa etapei”, a comentat ironic MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Nici Basarab Panduru nu a fost încântat de alegerea celor de la LPF. Analistului TV nu i se pare normal ca Pintilii să fie ales în echipa etapei dacă nu ocupă postul în acte.

„LPF îl recunoaşte (n.r. pe Pintilii ca antrenor) înseamnă. Aşa pricep. Una (nr. LPF) recunoaşte antrenorul, una (n.r. FRF) nu. Nu ai cum să îl pui dacă nu e”, a adăugat Basarab Panduru.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și