Închide meniul

Mihai Stoica îi face praf pe rivalii de la CSA Steaua: „În loc să folosească banii pentru echipamente militare, plătesc jucători de mâna a doua!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 18:07

Mihai Stoica îi face praf pe rivalii de la CSA Steaua: „În loc să folosească banii pentru echipamente militare, plătesc jucători de mâna a doua!

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

Mihai Stoica îi face din nou praf pe rivalii de la CSA Steaua. Managerul general de la FCSB a trimis „săgeţi” către „militari” după ce a vorbit despre prezența ridicată a suporterilor pe stadioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

(n.r. de unde emulația asta?) Dacă n-ar fi fost foarte multă lume și la meciul cu Saburtalo, aș fi zis că și achizițiile conteză foarte mult, că e cel mai scump transfer intern din ultimii ani David Miculescu, dar eu cred că sunt două motive principale.

Mihai Stoica îi face praf pe rivalii de la CSA Steaua

Unul se vede în tot fotbalul românesc, că lumea s-a întors pe stadioane. Acest motiv are două ramificații: că viața s-a scumpit foarte tare, pe stadion poți să ajungi fără să te coste foarte mult, iar pandemia i-a făcut pe oameni să iasă din case.

Motivul principal cred că este ocazionat de greșelile foarte mari făcute de oamenii politici, guvernanții, care ne-au interzis să jucăm pe stadioane, care ne-au izgonit din București și a trebuit să jucăm la Buzău. Steliștii, cei care știu că FCSB e Steaua, vor să vină numai ca să-și exprime atașamentul față de echipă și pentru a demonstra că alții, care s-au înființat acum… citesc că o echipă care n-are posibilitatea să promoveze folosește 2 milioane. În loc să fie folosiți pentru tehnică militară, pentru echipamente, noi îi folosim ca să fie plătiți niște jucători de mâna a doua într-o competiție pe care nu o pot câștiga, iar lumea nu vrea așa ceva.

Nu vrea populismul ăsta! Nu există așa ceva! E o echipă care nu are suporteri, care are 1.000 și spun prin ziare că au fost 2.500. La noi sunt 40.000. Să schimbe legile dacă vor să facă cu adevărat ceva. Dar ce înseamnă asta? Noi, dacă n-am lipsit nicio secundă, cum să nu fim noi Steaua? În 2003, turul a fost cu o formă de organizare. Apoi, tot noi am fost. Cum să fie altă echipă care s-a înființat în 2017? Acum citesc că va fi eternul derby. Ce derby? Derby a fost când am câștigat noi cu 6-0, cu stadionul plin. Rapid e Rapid pentru că acolo sunt suporterii. La Craiova e mai complicat”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica: „Se mai întreabă cineva cine e Steaua?”

Mihai Stoica a anunțat că Arena Națională e aproape de sold-out la returul dintre FCSB și Dunajska Streda. Roș-albaștrii sunt favoriți la calificare după victoria cu 2-1 din tur.

MM Stoica a anunțat că, pe Arena Națională, vor fi 41.000 de persoane la FCSB – Dunajska Streda.

„Cu peluza închisă de UEFA și zonele tampon respectate cu strictețe, capacitatea Arenei Naționale se reduce la aproximativ 41.000 locuri pe scaune. În aceste condiții, ne apropiem de sold out. Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua? Eu mă întreb doar câte stadioane ne-ar trebui joia viitoare dacă trecem de Dunajska Streda”, a scris Mihai Stoica, pe pagina oficială pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și