Închide meniul

Mihai Stoica anunță sold-out la FCSB – Dunajska Streda: „Se mai întreabă cineva cine e Steaua?”

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2022, 21:20

Mihai Stoica anunță sold-out la FCSB – Dunajska Streda: „Se mai întreabă cineva cine e Steaua?

Interes uriaş la meciurile FCSB-ului

Fanii lui FCSB vin în număr mare pe Arena Naţională / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Stoica anunță sold-out la FCSB – Dunajska Streda
  • Anunțul făcut de managerul general al roș-albaștrilor

Mihai Stoica a anunțat că Arena Națională e aproape de sold-out la returul dintre FCSB și Dunajska Streda. Roș-albaștrii sunt favoriți la calificare după victoria cu 2-1 din tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a anunțat că, pe Arena Națională, vor fi 41.000 de persoane la FCSB – Dunajska Streda.

Mihai Stoica a anunțat sold-out la FCSB – Dunajska Streda

Mihai Stoica e sigur că FCSB este adevărata Steaua pentru că atrage cei mai mulți oameni la stadion.

Reclamă

Cu peluza închisă de UEFA și zonele tampon respectate cu strictețe, capacitatea Arenei Naționale se reduce la aproximativ 41.000 locuri pe scaune. În aceste condiții, ne apropiem de sold out. Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua? Eu mă întreb doar câte stadioane ne-ar trebui joia viitoare dacă trecem de Dunajska Streda”, a scris Mihai Stoica, pe pagina oficială pe Facebook.

FCSB va lupta pentru calificarea în play-off-ul Conference League, după ce îşi vor disputa manşa a doua a confruntării din turul al treilea preliminar. În tur, trupa lui Nicolae Dică a triumfat în Slovacia, cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Joonas Tamm.

Reclamă

Roș-albaștrii vor avea peluza închisă după ce a fost sancționată de UEFA pentru scandările rasiste ale ultrașilor în meciul cu Saburtalo, din turul doi preliminar al Conference League.

FCSB a deținut recordul de asistență în România în stagiunea precedentă, cu o medie de peste 10.000 de spectatori la fiecare meci.

FCSB, avertizată înaintea returului cu Dunajska Streda

FCSB a fost avertizată înaintea returului cu Dunajska Streda. Valeriu Răchită este de părere că roş-albaştrii trebuie să dea totul, chiar dacă s-au impus la limită în manşa tur.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce s-a întâmplat la Mioveni mi se pare o crasă lipsă de profesionalism din partea jucătorilor. Nici nu trebuia să aibă antrenor la Mioveni, contra unei echipe care pierduse toate meciurile și să te prezinți în felul în care te-ai prezentat.

Dar, în Europa, FCSB, care e continuatoarea sportivă a Stelei, are acest pedigri de Europa, care o menține acolo sus. În ultimii zeci de ani, e echipa care a dus cele mai multe puncte pentru coeficientul UEFA.

Eu sper ca mâine jucătorii să nu se culce pe o ureche că au câștigat cu 1-0 în deplasare, iar slovacii să prindă vreun contraatac și să își facă meciul greu FCSB. Eu cred că FCSB se va califica, mi-aș dori ca toate să o facă”, a declarat Valeriu Răchită, potrivit sport.ro.

FCSB continuă campania de transferuri

Gigi Becali a dezvăluit că ţinteşte să transfere încă un atacant. Pe acest post, patronul roş-albaştrilor i-a adus pe Bogdan Rusu şi David Miculescu.

Totodată, Gigi Becali vrea să nu se pripească, pentru a evita o situaţie precum cea a celor de la Rapid, care s-a confruntat cu falimentul, şi a celor de la Dinamo, care a retrogradat în liga secundă.

„Tată, la ora asta vreau un atacat de 27, 28 de ani, cu experiență. Eu i-am luat pe Miculescu și Radaslavescu ca să iau bani pe ei.

Dacă ne calificăm, mai iau repede unu sau doi atacanți, dar mai în vârstă, cu experiență. Și după aia, dacă ne calificăm și în grupe, mai iau doi tot mai în vârstă.

Reclamă

Totul trebuie calculat și făcut cu înțelepciune. Trebuie să știm și dacă ne calificăm și dacă mai luăm bani. Dacă nu luăm, trebuie să ne mai subțiem. Ca altfel ajungem ca Rapid și ca Dinamo”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:30 LIVE VIDEOLeeds – Blackburn (14:30) şi West Brom – Sunderland (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB 11:54 Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare 11:50 „Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani 11:21 CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Jucătorul care a semnat deja contractul
Liga 1 • 9:36
„Va avea salariu de 15.000 de euro!” Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB. Încă un jucător, chemat să semneze contractul