Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de ”perlele” de la FCSB la EURO U19: ”Nimeni nu le poate reproșa nimic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 8:20

Mihai Stoica, impresionat de ”perlele” de la FCSB la EURO U19: ”Nimeni nu le poate reproșa nimic!”

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a fost impresionat de ”perlele” de la FCSB la EURO U19. Andrei Pandele și Aurelian Ciuciulete au evoluat la turneul final pentru juniori, însă România a fost eliminată încă din faza grupelor. Totuși, managerul general al roș-albaștrilor crede că cei doi tineri s-au descurcat excelent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U19 – Slovacia U19, ultimul meci din faza grupelor, s-a terminat 0-1. Selecționata lui Adrian Văsâi a suferit o înfrângere dramatică, în minutul 90+5. „Tricolorii” părăsesc EURO U19 cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri și și-au luat adio și de la Campionatul Mondial U20, unde nu am mai fost prezenţi în ultimii 41 de ani.

Mihai Stoica, impresionat de ”perlele” de la FCSB la EURO U19

„Eu sunt mulțumit pentru doi jucători de-ai noștri, Pandele și Ciuciulete, mai ales Pandele. Pentru mine au fost, alături de Popa, jucătorii care au dat randament și nimeni nu le poate reproșa nimic.

În rest, ce a fost, jucătorii de atac… efectiv un haos total. Fiecare a făcut ce a vrut, fiecare a jucat pentru el și de aia am ieșit lamentabil împotriva unui adversar…”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica critică strategia lui Gigi Becali

Mihai Stoica nu se fereşte şi critică strategia lui Gigi Becali. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că decizia de a i se rezilia contractul lui Andrei Miron a fost una eronată. Acesta este nemulţumit de situaţia în care s-a ajuns şi a tras un semnal de alarmă.

Reclamă

MM a dezvăluit că patronul roş-albaştrilor nu a ţinut cont de sfaturile lui şi a acceptat să îl lase pe Miron să plece gratis. FCSB a ajuns astfel să aibă mari probleme în centrul defensivei, după ce Iulian Cristea s-a accidentat grav şi nu va mai juca în 2022.

În condiţiile date, vicecampionii erau fără soluţii pentru postul de fundaş central şi au avut nevoie de întăriri pe piaţa transferurilor. Gigi Becali declarase că nu e dispus să plătească niciun ban dar, între timp, şi-a schimbat strategia. I-a adus de urgenţă pe Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna.

„Eu nu l-aș fi lăsat să plece acum pe Miron. S-a accidentat și Cristea și se potriveau perfect datele. Până rămânea liber Miron, în iarnă, își revenea Cristea. A văzut omul la TV, în ziar, că nu mai e dorit la FCSB și a venit el să rezilieze, ne-a spus că și-a găsit echipă. N-a semnat încă, are un precontract, merge la vizita medicală și apoi va semna cu Hapoel„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie a răbufnit după dezastrul de la EURO U19

Rareş Ilie (19 ani) a răbufnit după dezastrul de la EURO U19. Fotbalistul Rapidului a evoluat 90 de minute în eşecul cu Franţa U19, scor 1-2, şi 81 de minute în înfrângerea cu Slovacia, scor 0-1.

„Sunt foarte dezamăgit, lumea avea așteptări de la mine, am dezamăgit din nou, din păcate, dar acum sunt cu gândul la Rapid. Cred că a fost vorba despre o automulțumire aseară, voiam egalul. Când se întâmplă asta, fotbalul te pedepsește. Nu meritam să trecem mai departe. Am fost prea relaxați.

Presiune am pus pe mine, pentru că voiam să trag echipa după mine. Am ajuns la Rapid acum, n-avem timp să fim supărați. N-am tratat cum trebuie meciurile, iar șansa unui astfel de turneu nu vine mereu. E vorba de mentalitate, sigur, pentru că se întâmplă asta de atâția ani. Toată lumea e vinovată!”, a declarat Rareş Ilie.

Recomandări
  • Mihai Stoica, impresionat de ”perlele” de la FCSB la EURO U19
  • Ce spune managerul general al vicecampioanei de cei doi jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOAu început calificările Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și