Închide meniul

Mihai Stoica critică strategia lui Gigi Becali: „Eu nu aş fi făcut asta!”. Motivul pentru care FCSB a fost nevoită să mute decisiv pe piaţa transferurilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2022, 0:14

Mihai Stoica critică strategia lui Gigi Becali: „Eu nu aş fi făcut asta!. Motivul pentru care FCSB a fost nevoită să mute decisiv pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, contre cu Mihai Stoica

Gigi Becali şi Mihai Stoica / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica nu se fereşte şi critică strategia lui Gigi Becali. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că decizia de a i se rezilia contractul lui Andrei Miron a fost una eronată. Acesta este nemulţumit de situaţia în care s-a ajuns şi a tras un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a dezvăluit că patronul roş-albaştrilor nu a ţinut cont de sfaturile lui şi a acceptat să îl lase pe Miron să plece gratis. FCSB a ajuns astfel să aibă mari probleme în centrul defensivei, după ce Iulian Cristea s-a accidentat grav şi nu va mai juca în 2022.

Mihai Stoica critică strategia lui Gigi Becali

În condiţiile date, vicecampionii erau fără soluţii pentru postul de fundaş central şi au avut nevoie de întăriri pe piaţa transferurilor. Gigi Becali declarase că nu e dispus să plătească niciun ban dar, între timp, şi-a schimbat strategia. I-a adus de urgenţă pe Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna.

Eu nu l-aș fi lăsat să plece acum pe Miron. S-a accidentat și Cristea și se potriveau perfect datele. Până rămânea liber Miron, în iarnă, își revenea Cristea. A văzut omul la TV, în ziar, că nu mai e dorit la FCSB și a venit el să rezilieze, ne-a spus că și-a găsit echipă. N-a semnat încă, are un precontract, merge la vizita medicală și apoi va semna cu Hapoel„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Latifundiarul din Pipera l-a criticat în termeni duri pe Miron după eroarea făcută în meciul cu FC Voluntari, care i-a costat pe roş-albaştri titlul. MM asigură că Miron nu a plecat din cauza declaraţiilor date de patron.

Reclamă

De câte ori a declarat Gigi că nu va mai juca Claudiu Keșeru la Steaua? A spus și a jucat apoi Keșeru. Gigi vorbește la cald…„, a mai spus Mihai Stoica.

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

Andrei Miron a rupt tăcerea după despărţirea de FCSB

Fundaşul de 28 de ani a plecat de la vicecampioana României la finalul ultimului sezon. Miron mai avea contract încă o jumătate de an cu FCSB, dar Gigi Becali i-a transmis că nu mai are nevoie de el.

Reclamă 4 / 0/3

Miron a ajuns la o înţelegere cu israelienii de la Hapoel Haifa pentr uun contract valabil pe 8 luni, urmând să câștige 16.000 de euro pe lună.

Greşim cu toţii, am greşit şi eu. Le doresc multă baftă colegilor şi sper să reuşească anul acesta să câştige campionatul. Eu am aflat că nu mai sunt dorit la echipă, am zis că pentru mine cel mai ok este să ne strângem mâna. Eu nu sunt un tip care să rămân. Dacă nu sunt dorit… imediat cum am semnat rezilierea am fost contactat de cei de la Hapoel Haifa.

Dacă vă uitaţi puţin, am intrat în primul 11 când era o diferenţă de 8 puncte faţă de CFR Cluj. Nu cred că mai credea foarte multă lume în campionat. Doar noi jucătorii. Am ajuns la acel meci cu FC Voluntari şi am primit gol dintr-un ofsaid. Este păcat, dar cred că am făcut un sezon bun.

(n.r. – Nu ţi s-a parut prea dură declaraţia ca nu te mai vrea la echipa?) Este echipa dânsului. El aduce pe cine vrea, el dă afară pe cine vrea, sunt banii dânsului. Asta a fost decizia, pentru mine nu este niciun fel de problemă. Poate că am fost şi eu puţin supărat pentru că nu mă aşteptam să vină aşa, de o dată, această plecare.

Nu neapărat că nu am mai fost dorit, dar într-un fel mi s-a transmis că nu mi se va mai prelungi contractul şi am înţeles că nu mai sunt dorit. Am vorbit şi cu impresarul meu şi am luat decizia de a îmi rezilia contractul”, a declarat Andrei Miron.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și