Închide meniul

Mihai Stoica, „înţepături” pentru rivalele din Liga 1. „Rapid e daună totală, nu are faţă de play-off!”. Pe cine a felicitat managerul general de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 9:03

Mihai Stoica, „înţepături pentru rivalele din Liga 1. „Rapid e daună totală, nu are faţă de play-off!. Pe cine a felicitat managerul general de la FCSB

Mihai Stoica este sigur că FCSB o va detrona pe CFR Cluj dacă se ajunge la un meci decisiv

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB / SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

MM este convins că Rapid nu poate spera la o calificare în play-off, mai ales după ce patru jucători ai lui Mihai Iosif s-au accidentat în confruntarea de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu o vede pe Rapid în play-off: „Are probleme pentru că nu are lot!”

Am mai spus că Rapid are probleme, are probleme pentru că nu are lot. E foarte greu să înlocuiască jucătorii cu experiență. Farul are față de play-off, dar Rapid nu. Rapid e daună totală!„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Virgil Ghiţă a deschis scorul în meciul cu Rapid. Fundaşul central al lui Gică Hagi a fost lăudat de managerul roş-albaştrilor.

După operație a făcut recuperarea la baza noastră cu Ovidiu Kurti, l-am cunoscut și e un băiat care te impresionează, un băiat de foarte mare calitate.

Știam de tragedia pe care a trăit-o (n.r. mama lui a murit înaintea meciului Farul – FCSB), dar nu știam de bucuria care urmează să se producă (n.r. urmează să devină tată). Mă bucur pentru el că a venit și momentul ăsta. Este unul dintre fundașii centrali de mare perspectivă„, a transmis oficialul lui FCSB.

Reclamă

Cea mai importantă este victoria, aveam nevoie extraordinar de mult să câștigăm. Este bine pentru noi că am ajuns acolo sus, dar trebuie să fim pe picioarele pe pământ. Sunt pe deplin mulțumit pe jocul nostru din seara asta, trebuie să ne concetrăm mai mult după pauză. În primul rând vreau să dedic golul mamei mele, care a murit de curând, și apoi viitoarei mele soții și viitorului meu băiat„, a declarat Virgil Ghiţă imediat după Farul – Rapid 2-0.

Citește și:

Mihai Stoica s-a înfuriat după ce a văzut victoria obţinută de CFR Cluj în deplasarea cu Chindia Târgovişte. L-a acuzat în termeni duri pe arbitrul Radu Petrescu şi anunţă că a fost viciere de rezultat.

FCSB poate reveni la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj dacă se impune, pe teren propriu, cu UTA. Meciul va fi putea fi urmărit în format LIVE TEXT azi, de la ora 21:30, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Farul – Rapid 2-0
  • Mihai Stoica, convins că giuleştenii nu merită un loc de play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și