Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB: „Nu poate face faţă la noi! Jucăm altceva!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 12:50

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB: „Nu poate face faţă la noi! Jucăm altceva!

Mihai Stoica, ironii după accidentarea lui David Popovici

Mihai Stoica, pe gazonul Arenei Naţionale / Profimedia

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor este de părere că atacantul lui FC Argeş nu poate face faţă la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 450.000 de euro, Arnold Garita a marcat 4 goluri în 13 apariţii pentru FC Argeş, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB

„Nu vorbim de ceva timp. Nu m-a întrebat Gigi despre el (n.r. – despre Garita). Eu cred că mai degrabă se potriveşte un jucător oarecum asemănător ca profil, vorbesc de statură, nu cu o viteză atât de mare precum Garita.

Dar cu o tehnică superioară e Billel Omrani. Eu consider că noi avem la ora actuală doi atacanţi de mare valoare. Unul este golgheterul campionatului (n.r – Andrea Compagno), iar celălalt (n.r – Billel Omrani), chiar dacă vine după o perioadă în care nu s-a antrenat şi are nişte probleme fizice şi medicale, a arătat cum a arătat la meciul cu Petrolul.

Nu sunt convins că un jucător care are nevoie de spaţii, chiar dacă are o viteză remarcabilă, poate face faţă la noi. Aşa am fost aproape sigur că nu va avea acelaşi randament Semedo, în momentul în care a fost transferat pe bani mulţi de la CFR la Steaua (n.r. – FCSB), dar după aia eram convins că va avea un randament foarte mult, pentru că noi jucam altceva”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali, după criticile primite de la patron

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali a venit după criticile primite de la patron. Becali a spus că Mihai Stoica nu are „ochi” pentru jucători.

În replică, Mihai Stoica spune că, de-a lungul timpului, a adus jucători care au produs rezultate. Mai mult, mamangerul general al celor de la FCSB a făcut o comparaţie între el şi Jose Mourinho.

„Am văzut ce a spus și cum a fost întrebat. Nu se poate spune că nu mă pricep. Dacă schițez un 11 de jucători aduși de mine, atunci o să ia campionatul la pas echipa aia, dacă facem generațiile trecute prezente. Începând cu Arlauskis, până la Thereau sau Keșeru.

Reclamă

E posibil că, așa cum fotbaliști care nu mai pot performa, sau antrenori, cum e Mourinho, care părea infailibil, să fie umilit de Bodo/Glimt, e posibil și eu să fi avut o perioadă în care îmi ieșea, iar acum să nu îmi mai iasă. Doar că acum nu mă mai ocup de asta. Singurul jucător adus la propunerea mea expresă sezonul acesta a fost Tamm„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după umilința cu Silkeborg

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după umilința cu Silkeborg din grupele Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă cu 0-10, la general, de danezi, în cele două partide din grupe.

Latifundiarul din Pipera a ajuns la concluzia că managerul general al roș-albaștrilor nu se pricepe la transferurile de jucători.

„E posibil şi greşeală de selecţie, transferurile pe care le-am adus. Eu primul (n.r. – îşi asumă). Eu fac, eu plătesc, eu aduc jucători, eu aduc antrenori. Eu sunt primul vinovat, sunt vinovat pe banii mei. Eu greşesc pe undeva. Cum adică aduce Prepeliţă un jucător ca Garita. Să dau eu un milion şi jumătate? M-am gândit şi la antrenori străini, m-am gândit şi la 1-2 scouteri care să studieze jucători, dar care să răspundă. Din 4 să fie unul bun.

Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta, nu a demonstrat! Cunoaşte fotbal, este enciclopedie, ştie şi fotbal. Numai că la munca asta nu se pricepe. Nu pot să dau vina pe MM, de mult nu mă mai iau după el, pentru că nu se pricepe la asta. El se pricepe la fotbal, ştie să conducă acolo, staff-ul, ştie să adune jucători… tot ce înseamnă fotbal, MM ştie. Nu se pricepe să aducă jucători! Pe toate celelalte e cel mai bun”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și