Închide meniul

Mihai Stoica nu stă pe gânduri. „E mai probabil să retrogradeze Dinamo decât să ia FCSB titlul”. Analiza făcută de MM şi de ce crede că roş-albaştrii sunt mai buni decât CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2022, 23:09

Mihai Stoica nu stă pe gânduri. „E mai probabil să retrogradeze Dinamo decât să ia FCSB titlul. Analiza făcută de MM şi de ce crede că roş-albaştrii sunt mai buni decât CFR Cluj

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Managerul general al roş-albaştrilor anunţă că echipa lui Gigi Becali păstrează şanse la câştigarea titlului, după o pauză de şapte ani. S-a ferit totuşi să le promită fanilor că hegemonia grupării din Gruia se va încheia în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, convins că FCSB este superioară lui CFR Cluj: „Noi avem echipa mai bună”

Nu știu dacă noi vom lua titlul. Da, dar un da care nu e prea sincer (n.r. zâmbeşte). Zic da, pentru că nu am cum să spun nu. Eu nu mai vorbesc de vreo patru ani cu presa, nu am mai făcut previziuni, doar ce am scris pe Facebook. Da, va câștiga, dar nu cred… ceva mai sincer nu se poate.

Dacă nu cred… eu cred că nu vor fi greșeli de arbitraj, că nu vom avea accidentări și că suntem echipa cea mai bună, astea ar fi argumentele pentru a lua titlul.

La echipa de start, noi avem echipa mai bună, clar, mai maturi și mai pregătiți pentru luptă sunt ei. Nu o să-l compari pe Octavian Popescu cu Petrila, cu tot respectul„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Oficialul vicecampioanei a vorbit şi despre lupta pentru evitarea retrogradării. Se aşteaptă ca Dinamo să rămână în Liga 1 după disputarea barajului.

Reclamă

Cred că Dinamo merge în baraj, dar nu cred că retrogradează. Cred că va avea un play-out bun. Nu e o echipă atât de slabă, a făcut mai puține puncte decât merita, conform jocului. Au șanse 50-50%… nu va retrograda, va ajunge la baraj, dar nu va retrograda„, a mai spus MM.

Pus să facă o comparaţie între şansele pe care le au Dinamo şi FCSB să îşi îndeplinească obiectivul, MM a avut un răspuns care nu va fi pe placul rivalilor.

E mai probabil să retrogradeze Dinamo decât să luăm noi titlul, Dinamo e pe poziția retrogradantă, iar noi suntem la 10 puncte de titlu„, a completat managerul general al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1. A obţinut numai 3 victorii în 21 de etape şi are 12 puncte, cu unul mai mult decât „lanterna roşie” Academica Clinceni. Ca urmare a acestor rezultate, Mircea Rednic a fost demis de Iuliu Mureşan, în locul său fiind numit Flavius Stoican.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și