Închide meniul

Mihai Stoica, prima reacţie după ce Vali Creţu a anunţat că a fost „şmecher” când a primit penalty. „N-a fost şi nu va fi. Să se anuleze golul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2021, 18:52

Mihai Stoica, prima reacţie după ce Vali Creţu a anunţat că a fost „şmecher când a primit penalty. „N-a fost şi nu va fi. Să se anuleze golul!

Mihai Stoica este managerul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Conducătorul roş-albaştrilor l-a anunţat pe fundaşul dreapta că nu e vorba să fi primit penalty-ul în urma unui gest „şmecher”. MM nu i-a iertat nici pe cei care au acuzat că FCSB a fost ajutată de arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, mesaj pentru Vali Creţu: „N-a fost şi nu va fi şmecher”

Calm down și ascultați propunerea mea. Dacă un fotbalist se laudă că a fost șmecher (nu e cazul lui Crețu, el chiar n-a fost și nu va fi), să se anuleze golul marcat în urma pretinsei șmecherii. Doar ca să nu se întâmple ceva pe fond nervos cu haterii de serviciu. În rest, rigore nettissimo și s-aveți un rest de weekend superbissimo!„, a transmis Mihai Stoica pe contul său de Instagram.

Mihai Stoica
Postarea lui Mihai Stoica

Vali Creţu a explicat cum a obţinut penalty: „Am fost un pic mai şmecher!”

FCSB a câştigat la limită derby-ul cu FC U Craiova 1948, scor 1-0. La final, Vali Creţu a dezvăluit cum a obţinut penalty-ul care a decis confruntarea de pe Ion Oblemenco.

În repriza secundă, Valentin Crețu a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo. Roş-albaştrii au obţinut penalty, iar Claudiu Keşeru a transformat fără probleme. La final, fundaşul dreapta a vorbit despre faza incriminată de Adi Mutu.

Am fost un pic mai şmecher, i-am luat faţa şi m-a lovit la genunchi. Am simţit că m-a atins. Trebuie să fii un pic şmecher. El a venit în mine şi asta a fost. Aşa se câştigă campionatele. Nu tot timpul ne iese jocul. Am legat două victorii şi ne va da încredere pe viitor. Moralul te duce pe val. O să arătăm mult mai bine cu Mister„, a declarat Vali Creţu după meciul din Bănie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și