Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns ironic după declarațiile lui Flavius Stoican. „Bate câmpii, dar ce să-i spui lui?”. MM, nemulțumit că Dinamo – FCSB nu se dispută pe Arena Națională: „Ne bagă în toloacă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 0:12

Mihai Stoica, răspuns ironic după declarațiile lui Flavius Stoican. „Bate câmpii, dar ce să-i spui lui?. MM, nemulțumit că Dinamo – FCSB nu se dispută pe Arena Națională: „Ne bagă în toloacă

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Am văzut ce au declarat, că suntem vai de capul nostru, dar vedem. Au jucători de milioane de euro şi vrem să ne ridicăm la nivelul lor„, a fost reacția lui Stoican care l-a înfuriat pe MM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica i-a răspuns lui Flavius Stoican

Oficialul vicecampioanei le-a adus aminte rivalilor că derby-ul se va disputa în Ștefan cel Mare, pe un teren de joc dezastruos. „Câinii” sunt interziși pe Arena Națională din cauza datoriilor pe care le au la firma care administrează cel mai mare stadion din România.

Eiii, a început războiul psihologic pentru derby, îşi montează echipa mister. Bate câmpii, îmi doresc să rămână Dinamo în Liga 1, fără pic de ipocrizie. Fotbalul are nevoie de Dinamo, de Rapid.

Am spus doar că nu cred că suporterii lui Dinamo se aşteptatu să se întărească echipa cu Tomozei şi Buleică, jucători care au jucat în Liga 2. Uite, Buleică mi-a plăcut cum a jucat azi. Nici Tomozei n-a jucat rău, putea lua al doilea galben. N-am vrut să-i jignesc, dar ce să-i spui lui Stoican? Ne bagă în toloaca aia, plantaţia aia, cartofi bagi acolo. Oamenii nu au bani, unde să joci pe Arena Naţională?„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

În tur, Dinamo a suferit o adevărată umilință. A încasat cea mai dură înfrângere din istoria Eternului Derby. FCSB s-a impus atunci cu 6-0 ca urmare a golurilor marcate de Claudiu Keșeru (26), Octavian Popescu (43), Paulo Vinicius (45+2), Cordea (45+7), Valentin Gheorghe (54) și Miron (67).

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și