Închide meniul

FC Argeș – Dinamo 2-1 | Flavius Stoican, convins că nu merita să piardă la debut. Mesaj de luptă înaintea derby-ului cu FCSB: „Vor vedea dacă suntem vai de capul nostru!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 ianuarie 2022, 22:26

FC Argeș – Dinamo 2-1 | Flavius Stoican, convins că nu merita să piardă la debut. Mesaj de luptă înaintea derby-ului cu FCSB: „Vor vedea dacă suntem vai de capul nostru!

Flavius Stoican, prima reacție după debutul ratat la Dinamo

AS.ro

Alb-roșiii au rămas cu 12 puncte și riscă să ajungă pe ultimul loc în clasament. Academica Clinceni o poate depăși în cazul în care obține un rezultat pozitiv la început de 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1

Nefericit ca rezultat debutul, ca joc nu. Fotbalul e făcut din momente. Am pierdut cel puțin un punct pentru că am luat două goluri dintr-un penalty și un corner. Cred că a fost un joc consistent al nostru. E un început și sunt convins că va fi și mai bine. Am jucători cu suflet, care pun osul și care sunt dezamăgiți acum în vestiar, asta contează foarte mult pentru mine.

Nu e un moment plăcut când iei gol. O să ne uităm, vedem unde am greșit și să nu mai facem astfel de erori. Cred că puteam pleca cu minimum un punct de aici. Azi consider că am fost lipsit de șansă. A fost și acel gol al lui Matei și încă nu știu de ce. Acel gol rămâne o dilemă pentru mine. Nu văd eu unde a fost fault, e un gol care ne costă pe noi. Era un gol de moral, atunci s-a scris istoria jocului. Păcat, ei au avut foarte mare noroc. I-am simțit că sunt o echipă care are probleme.

Este un început bun. Am văzut o echipă și nu doar jucători pe teren. Nu știu cine mai vine, gândul meu acum este cum le refac moralul jucătorilor. Cei care vor veni, trebuie să intre repede în circuit. Vreau să-i văd cu aceeași determinare„, a declarat Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1.

Citește și:

Pentru Dinamo urmează un program de coșmar. Etapa viitoare va juca chiar în Derby de România, cu marea rivală FCSB. După, se va duela cu FC Botoșani și Universitatea Craiova.

Reclamă

Important nu e unde jucăm, ci să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB. Am văzut declarațiile lor, vor vedea la meciul respectiv dacă suntem vai de capul nostru. Ei au jucători de milioane și vedem ce va fi„, a mai spus Stoican.

Gruparea din Ștefan cel Mare trece prin cel mai greu moment din istorie. A ajuns la 11 înfrângeri la rând în deplasare. Ultima victorie data chiar din meciul cu FC Argeș, din luna mai a anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și