Închide meniul

Mihai Stoica, reacție furibundă după jignirile lui Florin Prunea la adresa lui Octavian Popescu. „Nu pot coborî la nivelul ăsta”

Alexandru Ivan Publicat: 14 septembrie 2021, 16:30

Mihai Stoica, reacție furibundă după jignirile lui Florin Prunea la adresa lui Octavian Popescu. „Nu pot coborî la nivelul ăsta

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Mihai Stoica l-a pus la zid pe Florin Prunea
  • Prunea a dat de pământ cu Octavian Popescu

Florin Prunea l-a numit „needucat” pe puștiul de 18 ani de la FCSB, după ce acesta a ironizat-o pe Dinamo și s-a bucurat în vestiar cu manele, imediat după victoria istorică din derby de România, scor 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a pus la zid pe Florin Prunea

Mihai Stoica a fost primul care a sărit în apărarea lui Octavian Popescu, după criticile lui Florin Prunea.

”Oricât mi-aș dori să apăr un fotbalist, nu pot coborî la nivelul jignirilor proferate la adresa lui Octavian Popescu. Marii vinovați sunt însă cei care promovează astfel de ieșiri”, a scris Mihai Stoica, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Octavian Popescu a jucat 76 de minute în derby de România, reușind să-și treacă numele pe lista marcatorilor cu două minute înainte de pauză.

În total, Octavian Popescu are trei goluri în opt meciuri disputate în această stagiune de Liga 1.

Reclamă

Criticile lui Florin Prunea la adresa lui Octavian Popescu

Florin Prunea şi-a ieşit din minţi când l-a văzut pe fotbalistul FCSB. Fostul dinamovist l-a desfiinţat pe jucătorul în urma căruia Gigi Becali speră să obţină milioane de euro.

„Nu așa se manifestă jucătorii profesioniști. Aici e vorba de nesimțire, n-au minte. Normal, orice jucător mare trebuia să le ia apărarea colegilor lui. Colegii lor bănuiesc că stăteau în vestiarul celălalt și plângeau. De ce n-au strigat la 1-4 (n.r – contra lui CFR Cluj) și la meciurile celelalte la fel? Bine, n-au minte.

Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier…”, a declarat Florin Prunea pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, victorie istorică cu Dinamo

FCSB a dat de pământ cu rivala Dinamo în prima repriză a derby-ului. După ce Claudiu Keşeru a deschis scorul, roş-albaştrii au marcat 3 goluri în 10 minute.

Claudiu Keşeru a deschis scorul în derby în minutul 26, din lovitură liberă. La câteva minute, Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs, după un scandal monstru. La doar 5 minute, Vinicius a „spart gheaţa” pentru FCSB. Fundaşul a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Darius Olaru.

Andrei Cordea a dus scorul la 4-0 în minutul 45+7, din penalty. Eşanu l-a faultat pe Olaru, iar mijlocaşul a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri. În repriza a doua, FCSB a mai marcat de două ori. Valentin Gheorghe și autogolul lui Grigore au stabilit scorul final.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie 8:35 Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România” 8:28 FotoImagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, cu ochii în lacrimi! 0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Liga 1 • 13 apr., 19:54
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul