Închide meniul

Mihai Stoica, reacție ironică după rușinea istorică a CFR-ului: „N-a mai mers acum!” Ce i-a reproșat lui Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iulie 2022, 1:21

Mihai Stoica, reacție ironică după rușinea istorică a CFR-ului: „N-a mai mers acum! Ce i-a reproșat lui Dan Petrescu

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica a reacționat după rușinea CFR-ului, care a fost eliminată dramatic de FC Pyunik în turul 1 preliminar al Champions League. Managerul general de la FCSB a criticat schimbările făcute de Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut meciul nostru de anul trecut cu Karagandi. Doar că miza aici a fost alta. Dacă CFR mergea mai departe şi era logic că merge, era în grupele Conference League aproape. Dacă Pyunik pune probleme campioanei României, e clar. În tur a mai jucat ceva CFR, iar acum au prins curaj armenii. Penalty ratat, ocazie imensă la greşeala lui Boateng.

Mihai Stoica, reacție după rușinea istorică a CFR-ului

În primele 90 de minute, CFR a avut o singură şansă foarte mare, atât! În rest, nimic! E bine să câştigi cinic, dar n-a mai mers. Nu mă aşteptam ca Pyunik să înscrie cu CFR, dar semnale au fost din campionat, cu multe goluri luate în campionat. CFR nu mai e ce a fost.

Cred că Dan Petrescu are contract beton. Contează şi cum ajungi în Conference League. Acum sunt ca noi (n.r. – în turul secund din preliminariile Conference League). Nu cred că e în pericol Petrescu. Tot ce au făcut, au făcut să ajungă în Champions League. Acum să facă o cheltuială în plus să aduci un alt antrenor, cu clauză plătită pentru Petrescu?

Ce e straniu… Ştiam că Petrescu e superstiţios, poate s-a schimbat. În campionat a luat goluri în ultimele faze ale meciului. Acum, din nou, a intrat în prelungiri Yuri şi a primit gol. Nu mă aşteptam să nu ţină cont în meciuri importante. Schimbările astea din ultimele minute i-au dăunat„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

CFR Cluj va juca cu o echipă semi-profesionistă în Conference League

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes. Formație semi-profesionistă, campioana Andorrei.

În acest sezon, Inter Club d’Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

CFR Cluj, egalată de două ori în ultimul minut

După 0-0 la Erevan, CFR Cluj era obligată să o învingă pe FC Pyunik în Gruia. Campioana României a deschis scorul după doar șase minute, prin Nana Boateng, care a înscris cu capul după o fază fixă.

Au continuat să curgă ocaziile la poarta lui Pyunik, iar presiunea CFR-ului a fost fructificată în minutul 27, când a marcat Adrian Păun. Reușita a fost însă anulată pentru ofsaid. Păun se afla în spatele porții celor de la FC Pyunik în momentul când Nana Boateng a lovit mingea, astfel că decizia tușierului este corectă.

În repriza a doua, CFR Cluj a scăzut ritmul și a fost taxată. În minutul 90, la un corner, Zoran Gajic a sărit mai bine decât toți fundașii lui Petrescu și l-a învins pe Bălgrădean.

În prelungiri, Petrila a marcat pentru 2-1 în minutul 94, dar emoțiile au continuat pentru campioana României. Pyunik a primit penalty în minutul 107 după o gafă a lui Burcă. Din fericire pentru CFR, Cristi Bălgrădean a apărat șutul lui Hovhannes Harutyunyan.

Petrila și Camora au ratat la penalty-uri

Când CFR Cluj a crezut că a obținut calificarea, FC Pyunik a produs al doilea cutremur în Gruia. În minutul 119, același Zoran Gajic a împins balonul în poartă, după o respingere greșită a lui Bălgrădean, și a trimis meciul în prelungiri.

La penalty-uri, au ratat Claudiu Petrila și Mario Camora. Armenii au transformat toate loviturile, iar campioana României a fost eliminată din preliminariile Champions League în turul 1.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție ironică după rușinea istorică a CFR-ului
  • Ce i-a reproșat lui Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și