Închide meniul

Mihai Stoica, replică dură după ce CS Mioveni a amenințat că se retrage din Liga 1. „Primele trei erori au fost împotriva noastră!” Cum i-a „înțepat” și pe rivalii de la CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 18 octombrie 2021, 9:50

Mihai Stoica, replică dură după ce CS Mioveni a amenințat că se retrage din Liga 1. „Primele trei erori au fost împotriva noastră! Cum i-a „înțepat și pe rivalii de la CFR Cluj

Mihai Stoica s-a dezlănțuit

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Mihai Stoica, replică dură după ce CS Mioveni a amenințat că se retrage din Liga 1
  • Cum i-a „înțepat” și pe rivalii de la CFR Cluj

CS Mioveni s-a plâns de penalty-ul din care FCSB a deschis scorul la Buzău, cât și de eliminarea lui Alexandru Buziuc. Mihai Stoica, pe de altă parte, susține că arbitrul Marcel Bîrsan a comis trei erori împotriva vicecampioanei României, la scorul de 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, replică dură după ce CS Mioveni a amenințat că se retrage din Liga 1

„Așadar, după ce am analizat cu minuțiozitate – ajutat de prietenii mei virtuali – am ajuns la concluzia că primele trei erori de arbitraj au fost împotriva noastră (penalty neacordat la faultul lui Iustin Popescu asupra lui Olaru – min. 9, ofsaid inexistent la Ianis Stoica – min. 11 și penalty la faultul lui Dat asupra lui Dumiter – min. 30). Toate la 0-0”, a scris Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

FCSB a jucat contra Mioveniului cu doar doi jucători pe banca de rezerve. 14 absenți au avut roș-albaștrii, din cauza accidentărilor și a focarului de Covid-19.

Reclamă

Mihai Stoica, „înțepătură” pentru CFR Cluj

Managerul roș-albaștrilor și-a continuat acuzațiile și nu a ratat prijelul să-i „înțepe” și pe rivalii din Gruia. Mihai Stoica nu a uitat de meciul CS Mioveni – CFR Cluj 0-1, disputat în luna august, când ardelenii au înscris golul victoriei dintr-o poziție clară de ofsaid a lui Claudiu Petrila.

Rezultă că singurul motiv plauzibil pentru care echipa din Mioveni s-ar fi putut retrage rămâne golul lui Petrila din min. 49. Tot la 0-0. Doar că la alt meci”, a mai scris Mihai Stoica.

Reclamă

Oficialul vicecampioanei a încheiat cu un mesaj ironic la adresa contestatarilor lui FCSB. „P.S. Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătății”, a scris Mihai Stoica.

CS Mioveni a amenințat că se retrage din Liga 1

Conducătorii nou-promovatei au anunţat măsuri dure după FCSB – CS Mioveni 3-0. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, cel care conduce practic echipa, a trecut la ameninţări fără precedent.

Ăsta de la LPF (n.a. – președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor”, a declarat Ion Georgescu, anunţă gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”