Închide meniul

Mihai Stoica, „replică” pentru Ianis Stoica: „Nu are nicio valoare ce număr poartă un jucător!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 22:11

Mihai Stoica, „replică pentru Ianis Stoica: „Nu are nicio valoare ce număr poartă un jucător!

Mihai Stoica, replică pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica, în meciul Dinamo - FCSB 0-3 / Hepta

Mihai Stoica a venit cu o „replică” pentru Ianis Stoica (19 ani), după ce fotbalistul FCSB a transmis „iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei”. Managerul general al roş-albaştrilor a avut un mesaj clar pentru „perla” vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a primit numărul 9 la FCSB, după ce anul trecut a jucat cu „19” pe spate. Totuşi, Mihai Stoica anunţă că această schimbare nu înseamnă neapărat faptul că tânărul jucător va fi atacant.

Mihai Stoica, „replică” pentru Ianis Stoica

„Nu știu ce a declarat, el a întrebat. Octavian Popescu și-a manifestat dorința de a juca cu numărul 11, care era disponibil. Ianis Stoica venit și m-a rugat să ia el numărul 9. Pentru mine nu are nicio valoare ce număr poartă un jucător. Foden are numărul 47.

Eu nu am luat niciodată în calcul această chestie, că numărul 10 poate fi mai bun decât numărul 47, mi se pare o chestiune total neconformă cu realitatea”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ianis Stoica: „Mi-au spus să iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei!”

Ianis Stoica a dat „din casă” după meciul amical Zimbru Chișinău – FCSB 1-6, disputat de vicecampioana României în Moldova. Atacantul de 19 ani a marcat ultimul gol al partidei, cu un șut puternic din careu, iar la final a dezvăluit cum l-au încurajat oamenii din staff.

Reclamă

„Important este să înscriem, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Aveam numărul 19, dar cei din staff mi-au spus să iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei. Sper să îmi ajut cât mai mult echipa și să câștigăm campionatul.

Suntem omogeni, a mai trecut un an peste noi, avem toată încrederea. Suntem un grup, nu suntem individualiști, s-a văzut și astăzi că suntem o echipă”, a spus Ianis Stoica, pentru sport.ro.

Olaru ’10, Coman ’29, Dawa ’61, Musi ’77, Mamut ’80 și Ianis Stoica ’83 au înscris golurile FCSB-ului în amicalul cu Zimbru. Reușita de onoare a moldovenilor a fost semnată de Pedro Rodrigues ’77.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a înscris primul său gol după un an, în amicalul Zimbru Chișinău – FCSB

Florinel Coman a spart „gheața” la FCSB, după o așteptare de un an. „Mbappe de România” a reluat în plasă, din câțiva metri, după o pasă oferită de Octavian Popescu.

Internaționalul român nu mai marcase pentru „roș-albaștri” din vara anului 2021. Ultimul gol înscris de Coman a fost în meciul cu Șahtior Karagandy, din manșa retur a turului 2 preliminar din Conference League.

În partida respectivă, din deplasare, Florinel Coman a punctat în minutul 76. El a marcat și la loviturile de departajare, pierdute de FCSB cu 3-5, după 2-2 la general.

Acela a fost singurul gol marcat de Coman în sezonul 2021/2022, în 21 de apariții. În Liga 1, ultimul gol înscris de atacantul de la FCSB a fost în poarta celor de la UTA Arad, în decembrie 2020.

Recomandări
  • Mihai Stoica, „replică” pentru Ianis Stoica
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și