Închide meniul

Ianis Stoica a dat „din casă” după Zimbru Chișinău – FCSB 1-6: „Mi-au spus să iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 iulie 2022, 22:36

Ianis Stoica a dat „din casă după Zimbru Chișinău – FCSB 1-6: „Mi-au spus să iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei

Ianis Stoica este "perla" FCSB-ului

Ianis Stoica, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Ianis Stoica a dat „din casă” după meciul amical Zimbru Chișinău – FCSB 1-6, disputat de vicecampioana României în Moldova. Atacantul de 19 ani a marcat ultimul gol al partidei, cu un șut puternic din careu, iar la final a dezvăluit cum l-au încurajat oamenii din staff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a primit numărul 9 la FCSB, după ce anul trecut a jucat cu „19” pe spate.

Ianis Stoica a dat „din casă” după Zimbru Chișinău – FCSB 1-6

După victoria din amicalul cu Zimbru, puștiul vicecampioanei României a dezvăluit că oamenii din staff i-au spus că este „viitorul atacant al echipei”:

Stoica își dorește să prindă cât mai multe minute la formația lui Toni Petrea în următorul sezon și să pună umărul la câștigarea titlului în Superligă:

„Important este să înscriem, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Aveam numărul 19, dar cei din staff mi-au spus să iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei. Sper să îmi ajut cât mai mult echipa și să câștigăm campionatul.

Reclamă

Suntem omogeni, a mai trecut un an peste noi, avem toată încrederea. Suntem un grup, nu suntem individualiști, s-a văzut și astăzi că suntem o echipă”, a spus Ianis Stoica, pentru sport.ro.

Olaru ’10, Coman ’29, Dawa ’61, Musi ’77, Mamut ’80 și Ianis Stoica ’83 au înscris golurile FCSB-ului în amicalul cu Zimbru.. Reușita de onoare a moldovenilor a fost semnată de Pedro Rodrigues ’77.

Florinel Coman a înscris primul său gol după un an, în amicalul Zimbru Chișinău – FCSB!

Florinel Coman a spart „gheața” la FCSB, după o așteptare de un an. „Mbappe de România” a reluat în plasă, din câțiva metri, după o pasă oferită de Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Internaționalul român nu mai marcase pentru „roș-albaștri” din vara anului 2021. Ultimul gol înscris de Coman a fost în meciul cu Șahtior Karagandy, din manșa retur a turului 2 preliminar din Conference League.

În partida respectivă, din deplasare, Florinel Coman a punctat în minutul 76. El a marcat și la loviturile de departajare, pierdute de FCSB cu 3-5, după 2-2 la general.

Acela a fost singurul gol marcat de Coman în sezonul 2021/2022, în 21 de apariții. În Liga 1, ultimul gol înscris de atacantul de la FCSB a fost în poarta celor de la UTA Arad, în decembrie 2020.

Florinel Coman, cu gândul la grupele Conference League

Florinel Coman este extrem de optimist în legătură cu o posibilă calificare în grupele Conference League. Atacantul de la FCSB are mare încredere în echipă și abia așteaptă debutul noului sezon.

„Mbappe de România” a trecut peste accidentările chinuitoare din stagiunea precedentă și este optimist în ceea ce priveșe o eventuală calificare în grupele Conference League.

„A fost o perioadă foarte dificilă, am stat mai mult în sală, m-am ocupat mai mult de refacere și când am intrat cu ceilalți, ei erau pregătiți, aveau meciuri în picioare. Da, accidentările au fost cele mai grele momente din carieră. Simt că putem ajunge în grupele Conference League pentru că suntem aceiași jucători de 2-3 ani, s-a format un grup foarte frumos, un grup care este dornic să facă performanță, mai ales în Europa.

Nu mă gândesc la niciun transfer, suntem în plin cantonament, suntem în pregătire, trebuie să acumulăm, să ne antrenăm foarte bine. Chiar nu îmi stă gândul la niciun transfer. Cu toții ne-am pregătit foarte bine, am făcut antrenamente foarte bune, am tras cu toții, așa că eu cred că vom fi bombă când începe campionatul”, a spus Florinel Coman, pentru PRO Arena.

Reclamă

FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Conference League: învingătoarea dintre FC Saburtalo (Georgia) și FK Partizani (Albania). Primul meci din „dubla” clubului lui Gigi Becali se va disputa pe 21 iulie, în deplasare, urmând ca partida retur să se joace pe 28 iulie, la București.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și