Închide meniul

Mihai Stoica s-a contrat cu Marius Croitoru în direct: „Gigi îl lasă pe Toni Petrea să lucreze, nu se implică!” Ce a recunoscut managerul general de la FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 21:57

Mihai Stoica s-a contrat cu Marius Croitoru în direct: „Gigi îl lasă pe Toni Petrea să lucreze, nu se implică! Ce a recunoscut managerul general de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo - FCSB

Profimedia

  • Mihai Stoica s-a contrat cu Marius Croitoru în direct
  • Ce a recunoscut managerul general de la FCSB

Mihai Stoica s-a contrat cu Marius Croitoru în direct

Mihai Stoica a răbufnit când Gigi Becali a fost ironizat pentru faptul că obişnuieşte să dicteze schimbările la FCSB. Într-un dialog cu Marius Croitoru, managerul general al roş-albaştrilor a explicat că latifundiarul din Pipera îl lasă pe Toni Petrea să îşi facă meseria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ceva de genul ‘never say never’. Bă, te ajută cu ceva să declari o chestie care s-ar putea îmtâmpla? Uite, Gigi îl lasă acum pe Toni Petrea să lucreze. Nu se implică acum, poftim. A avut o perioadă când nu lăsa pe nimeni.

„Bine că le știți voi pe toate! Eu vorbesc ce e acum, eu nu mint. Nu mai faceți ironii! Eu nu vorbesc ce a fost, mă. Probabil anul trecut n-a făcut, când toată lumea se aștepta să o facă. Eu spun ce e acum”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali nu știe ce să mai facă pentru a o opri pe CFR Cluj

Gigi Becali s-a săturat să aștepte un pas greșit făcut de CFR Cluj. Jucătorii lui Dan Petrescu au învins-o și pe Farul, scor 2-0 și au ajuns la opt victorii la rând în Liga 1, toate fără gol primit.

„Păi ce, CFR nu joacă fotbal? E impresia voastră. Eu am altă părere despre CFR, nu e nicio vrăjeală. Eu spun din intuiție. Mie mi-e frică de adversar când are posesia, dar despre CFR spun doar atât – e o echipă care controlează jocurile și chiar dacă adversarul are posesia, tot ea controlează jocul.

Reclamă

Fazele de poartă le are ea, tot ea e periculoasă. La ei nu e nevoie să controleze jocul. Nu vezi că noi am câștigat 12 meciuri la rând și nu putem să-i ajungem? Ce înseamnă? Că ne luptăm cu un adversar extraordinar de puternic„, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie