Închide meniul

Mihai Stoica, ”săgeți” către Universitatea Craiova: ”Tot ce a cunoscut Marian Copilu, a cunoscut prin mine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 19:13

Mihai Stoica, ”săgeți” către Universitatea Craiova: ”Tot ce a cunoscut Marian Copilu, a cunoscut prin mine!”

Mihai Stoica, ”săgeți” pentru Universitatea Craiova

Profimedia

Mihai Stoica, ”săgeți” către Universitatea Craiova

”Legătură lui Copilul cu fotbalul a fost prin mine. Când eram la Steaua eram prieteni şi venea cu noi pe la meciuri. La Urziceni venea în deplasări. După la Steaua tot aşa. A avut o singură legatură cu fotbalul la divizia C era finanţatorul echipei. Niciodată nu am ştiut ca a tânjit sa între în fotbal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot ce a cunoscut, a cunoscut prin mine că venea cu mine prin deplasări. Pe Dan Petrescu. de exemplu, tot prin mine l-a cunoscut. Era clar că Marian Copilu a cochetat cu ideea de a ajunge la Craiova. Acum nu ştiu rolul lui acolo”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Mihai Stoica a dat de pământ cu Flavius Stoican înainte de Dinamo – FCSB

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat dur pe antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, chiar înainte de ”Derby de România”. Oficialul roș-albaștrilor s-a enervat din cauza gazonului de pe stadionul Ștefan cel Mare.

Miercuri, Dinamo a organizat un amical în Ștefan cel Mare, cu o echipă din Liga 3, CS Popești-Leordeni, pe care l-a pierdut, scor 1-2. Partida a deteriorat și mai mult suprafața gazonului, care oricum se prezenta în condiții precare.

„Acel amical a fost o bătaie de joc! Nu e ok, nu e fair-play. Riscă accidentări jucătorii, nu numai ai noștri. Te gândești și la altceva. Tu, Dinamo, vei juca acolo, pe orezăria aia, un teren execrabil, contra unor echipe pe care trebuie să le învingi.

Reclamă

Terenul e prea prost! De ce să-ți iei amical, să-i arăți lui Jonathan Rodriguez cum e terenul? Așa ceva nu se face, mai ales că ai fost fotbalist (n.r. – referire la Flavius Stoican)”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și