Închide meniul

Mihai Stoica și Octavian Popescu, schimb de replici savuros. Promisiunea făcută de „perla” lui Gigi Becali înainte de FC Voluntari – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2021, 9:41

Reclamă
Mihai Stoica și Octavian Popescu, schimb de replici savuros. Promisiunea făcută de „perla lui Gigi Becali înainte de FC Voluntari – FCSB

Octavian Popescu, mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorul de 18 ani a avut o șansă uriașă de a înscrie cel de-al cincilea gol stagional. În minutul 40, a fost servit ideal de Claudiu Keșeru și a șutat la colțul lung. Mingea a trecut milimetric pe lângă poartă, moment în care Florin Tănase i-a reproșat că nu i-a pasat. Căpitanul vicecampioanei era singur și ar fi putut îndeplini o simplă formalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a promis Octavian Popescu lui Mihai Stoica

„Perla” lui Gigi Becali a postat, pe rețelele sociale, o imagine din meciul cu Farul. A avut un mesaj scurt, în care le-a transmis fanilor că s-au mai adăugat trei puncte în clasament. Managerul general al lui FCSB a avut o reacție de senzație.

Nu-i dădeai și tu pas lui Florin Tănase să stau liniștit”, a comentat Mihai Stoica.

Mă revanșez duminică”, a scris imediat și Tavi Popescu.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Octavian Popescu (@octavianpopescu7)

Puștiul care a impresionat la FCSB are o cotă de piață în continuă creștere. Potrivit Transfermarkt, tânărul jucător a ajuns să valoreze 1.600.000 de euro. Ar putea pleca încă din această iarnă, Galatasaray fiind una dintre echipele care îl monitorizează.

Hai la Galatasaray„, a comentat un fan al grupării Cim Bom. Dacă ar ajunge în Turcia, Octavian Popescu ar putea fi coechipier din nou cu Olimpiu Moruțan.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, urmărit de Fatih Terim

Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Ivan se află pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray la iarnă. Cei 3 sunt urmăriți de bașkani, dar și de antrenor.

Unul dintre cei 3 poate ajunge la iarnă la Galatasaray Istanbul, scrie takvin.com.tr. Fatih Terim va alege una din cele 3 perle din Liga 1, susține sursa citată. În acest moment, Andrei Ivan pare favorit să prindă transferul vieții, având în vedere forma bună prin care trece, dar și faptul că Florinel Coman și Octavian Popescu au probleme cu accidentările, respectiv Covid-19.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și