Închide meniul

Mihai Stoica, val de ironii după ce Dan Petrescu a pierdut Supercupa României: „Sunt fan Sepsi de mic! Îmi place mult Rondon”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2022, 23:43

Mihai Stoica, val de ironii după ce Dan Petrescu a pierdut Supercupa României: „Sunt fan Sepsi de mic! Îmi place mult Rondon

Mihai Stoica, moment genial cu Dan Petrescu

Mihai Stoica şi Dan Petrescu, în timpul unui meci / Razvan Pasarica / www.SportPictures.ro

Mihai Stoica a lansat un val de ironii după ce Dan Petrescu a pierdut Supercupa României. CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi, scor 1-2. A fost al doilea trofeu din istoria clubului din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a aflat cine a câştigat Supercupa în timp ce oferea declaraţii după amicalul câştigat de FCSB cu Oţelul. Florinel Coman a înscris singurul gol pe stadionul din Galaţi, jucat cu casa înschisă. 15.000 de oameni au fost în tribunele arenei.

Mihai Stoica, val de ironii după ce Dan Petrescu a pierdut Supercupa României

MM nu s-a ferit să facă haz de necazul rivalei CFR. A recunoscut că a fost fanul lui Sepsi în meciul care s-a jucat cu trofeul pe masă.

A câştigat Sepsi trofeul. Da? Sunt fan Sepsi de mic. Rondon a dat golul? Îmi place mult Rondon„, a declarat Mihai Stoica la finalul meciului.

Mihai Stoica anunţase, înaintea meciului, că toată lumea se va uita la amicalul FCSB-ului şi nu la Supercupa României.

Reclamă

A fost lume multă la meci? Arhiplin? Semi-arhiplin?„, a mai spus MM. 10.571 de fani au fost în tribunele stadionului din Arad, la CFR – Sepsi 1-2.

În primul meci din România care a beneficiat de tehnologia VAR, la Arad, în Supercupa României, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 2-1 (1-1) în faţa echipei campioane, CFR Cluj. Clujenii au deschis scorul încă din startul meciului, în minutul 2, prin Păun, care a înscris cu un şut plasat din careu.

Covăsnenii au egalat prin Cosmin Matei, în minutul 45+3. Golul victoriei lui Sepsi a venit în minutul 85, de la Rondon, care a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ştefănescu. Roger a fost eliminat în minutul 90+1, primind direct cartonaş roşu pentru un fault la Francisco Junior.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului cu Sepsi. S-a declarat nemulţumit de modul în care au fost primite cele două goluri, dar şi de eliminarea lui Roger.

Practic ne-am bătut singuri. Finalele nu se joacă, se câştigă. Trebuia să fie 2-0, dar nu am fructificat ocaziile. Am luat gol la ultima fază a primei reprize, jucătorii au fost afectaţi la pauză.

Nu înţeleg de unde au scos jucătorii acea fază la finală, a fost un corner pe care nu îl facem la antrenament. Felicitări lui Bergodi, lui Sepsi, îi felicit şi le urez baftă în continuare.

Am schimbat 8 jucători, dar nu au jucat rău. Mie mi-a plăcut ce am văzut. Sunt supărat pe Roger dacă a fost fault, eu nu am văzut. Dacă într-adevăr e roşu, mă voi supăra pe el, clar„, a spus Dan Petrescu.

Oţelul – FCSB 0-1. Victorii pe linie pentru roş-albaştri în meciurile amicale

FCSB a câştigat ultimul amical al verii. A învins-o la limită, în deplasare, pe Oţelul Galaţi. Florinel Coman a înscris singurul gol şi a ajutat-o pe vicecampioana României să termine cu victorii pe linie în meciurile test.

Echipa de start a lui FCSB: Tîrnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Lixandru, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul, a aliniat următoarea formulă de start: Dur-Bozoancă – Farcaş, Yabre, Adăscăliţei, Nedelea – Jardan, Neagu, Kip – Cîrjan, Nica, Cisoti.

Reclamă

FCSB făcuse spectacol şi în celelalte trei meciuri amicale jucate în această vară. Marcase 13 goluri în amicalele cu FC Sfântu Gheorghe, Zimbru Chişinău şi CS Mioveni. Roş-albaştrii intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon. Deschide noul sezon cu nou-promovata U Cluj, după care are deplasare în Giuleşti, cu Rapid.

Florinel Coman, într-o formă de zile mari

Florinel Coman este într-o formă de zile mari. Atacantul de 24 de ani a marcat în amicalul Oţelul Galaţi – FCSB, jucat cu casa închisă. 15.000 de fani au fost prezenţi în tribună.

În ultimul meci test al verii, fotbaliştii lui Toni Petrea s-au chinuit să înscrie în poarta echipei antrenate de Dorinel Munteanu. În minutul 67, „Mbappe de România” a dat lovitura. Pantea i-a centrat perfect lui Coman, care a rămas singur în marginea careului advers. Acesta a şutat din întoarcere, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă lui Dur-Bozoancă.

Florinel Coman a purtat banderola de căpitan în momentul marcării golului. O primise după ce Olaru s-a accidentat la umăr şi a fost schimbat. „Mbappe” a fost cel mai în formă jucător al lui FCSB în pauza competiţională. A avut evoluţii remarcate şi în celelalte amicale ale roş-albaştrilor.

Internaţionalul român a reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1.

Recomandări
  • CFR Cluj – Sepsi 1-2, în Supercupa României
  • Ce a declarat Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 22:08 Real Madrid – FC Barcelona 1-1. Vinicius, gol din penalty în El Clasico. Christensen a marcat după o gafă uriaşă făcută de Lunin! 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes este ACUM, exclusiv în AntenaPLAY. Meciul serii în Liga Portugal. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” Vezi toate știrile
Citește și