Închide meniul

Mihai Stoica votează pentru salvarea lui Dinamo. „Să fie 18 echipe în Liga 1”. Ce condiție pune și ce crede că ar trebui să se întâmple pentru ca rivalii să nu retrogradeze

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 9:26

Mihai Stoica votează pentru salvarea lui Dinamo. „Să fie 18 echipe în Liga 1. Ce condiție pune și ce crede că ar trebui să se întâmple pentru ca rivalii să nu retrogradeze

Mihai Stoica, alături de Adrian Mititelu Junior

SportPictures / Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES via Hepta

MM își dorește să se renunțe la sistemul cu play-off și play-out, care nu a fost deloc pe placul lui. În această ediție de campionat i-ar putea însă ajuta. CFR Cluj a încheiat anul 2022 cu 10 puncte avans față de FCSB. Acestea se vor înjumătăți la finalul sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, ajutor pentru Dinamo: „Poate să aibă o mare șansă”

Uite, eu votez pentru (n.r. 18 echipe în liga 1) dacă vor fi 34 de etape. Adică tur-retur, fără play-off. Dacă vor fi 18, iar cu play-off, play-out şi unul care nu ştii dacă e play-off sau out, cum e prin Belgia, nu.

Aia nu, dar dacă ar fi două de 17 (n.r. tur-retur de câte 17 etape fiecare), pentru că noi în play-off avem o experienţă…„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Dinamo tocmai a fost învinsă la debutul lui Flavius Stoican. „Câinii” au cedat în deplasarea cu FC Argeș, scor 1-2, și pot coborî pe ultimul loc în Liga 1. MM asigură că alb-roșiii au nevoie de o minune pentru a nu retrograda.

Situația e alarmantă pentru Dinamo. Doar să începe să joace și să se întoarcă toate în favoarea lor. Au avut meciuri pe care trebuiau să le câștige și au pierdut

Reclamă

Dinamo poate să aibă o mare șansă. De la 26 de puncte în sus, e vorba de Sepsi, UTA, nu mai discutăm, ele nu intră la retrogradere niciodată. Craiova, Mediaș, Mioveni, Târgoviște, astea patru, așa se fac calculele. Doar ca o echipă din asta să comită un soi de sinucidere, adică să fie un caz Clinceni la una dintre astea patru, să nu mai aibă bani„, a mai spus MM.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și