Închide meniul

Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași: „Băi, băiete, ai greșit”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 martie 2024, 11:57

Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași: Băi, băiete, ai greșit”

Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași. Mesajul oficialului FRF.

Colaj cu Mihai Stoichiță și escapada lui Andrei Borza / AS.ro - Facebook

Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a dezvăluit faptul că a discutat cu jucătorul legitimat la Rapid, despre scandalul pe care l-a provocat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un meci dintre Poli Iași și Rapid, câștigat de moldoveni cu scorul de 3-1, Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși într-un club de noapte. Conducerea giuleștenilor s-a autosesizat și i-a suspendat pentru o partidă pe cei doi.

Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași

Acum, la câteva săptămâni de la acest incident, Mihai Stoichiță a dezvăluit că l-a apostrofat pe tânărul jucător de față cu jucătorii echipei naționale U19.

„Am vorbit cu Borza și i-am zis de față cu toți. Băi, băiatule, ai greșit. Ai ocazia să le arăți tuturor că tu ești altfel. O greșală la vârsta ta este inerentă. A făcut-o totată lumea la vârsta lui.

(n.r. – Ce a zis Borza?) Da, dădea din cap, m-a aprobat. Nu era spășit. Era un om care chiar vrea să arate că a fost un accident. M-a bucurat tare mult. I-am spus exact așa: Tu ai greșit, dar să nu te descurajeze faptul că te-au ținut pe margine. Asta e amenda pe care ai primit-o.

Reclamă

Mie mi se pare un copil extraordinar acest Borza. D-aia l-a și luat Rapid. Își asigură U21 încă doi ani de acum înainte, patru ani, de fapt. Un post pe care noi suntem deficitari, găsim foarte greu fundași stânga”, a spus Mihai Stoichiță, la fanatik.ro.

Andrei Borza a fost conovcat de selecționerul Adrian Dulcea la echipa națională U19. Acesta va lupta, alături de coechipieri, la Turul de Elită, ultima etapă a calificărilor înainte de EURO.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriașe despre un coleg. A vorbit și despre Andrei Borza

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, l-a ridicat în slăvi pe colegul său de la Rapid, Robert Bădescu. Puştiul de 18 ani a profitat de excluderea lui Andrei Borza din lot după escapada de la Iaşi şi a jucat titular.

Reclamă 4 / 0/3

Bădescu l-a încântat pe Săpunaru, mai ales după prestaţia perfectă din derby-ul cu FCSB. Săpunaru e de părere că Bădescu i-a luat faţa lui Borza, iar fostul jucător de la Farul trebuie să îşi aştepte rândul acum. Mai mult, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Andrei Borza va rata şi EURO 2024 din cauza escapadei de la Iaşi.

„Nu am să vorbesc despre aceas escapadă. Normal ca am discutat cu ei. Le pare rău. Sunt jucători de valoare şi au demonstrat de câte ori au fost pe teren. Acum trebuie să îşi aştepte rândul. Borzică trebuie să îsi aştepte rândul. Când a jucat, a făcut-o bine.

Dar şi acum.. ăsta mic, Bădescu, e incredibil. Trei meciuri a jucat senzaţional. Albu la fel. Sunt colegii noştri. Mai sunt 9 meciuri şi nu se ştie nicodată când se va apela la Borza şi va fi prezent la Campionatul European. Nu se ştie nicioadată. În fotbal se pot schimba multe”, a spus Cristi Săpunaru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și