Închide meniul

Mihai Stoichiță lasă capul plecat după ce Răzvan Burleanu l-a sancționat: „Am spus niște lucruri în necunoștință de cauză!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 20:27

Mihai Stoichiță lasă capul plecat după ce Răzvan Burleanu l-a sancționat: Am spus niște lucruri în necunoștință de cauză!”

Mihai Stoichiță lasă capul plecat după ce Răzvan Burleanu l-a sancționat

Mihai Stoichiţă / Profimediaimages

  • Mihai Stoichiță lasă capul plecat după ce Răzvan Burleanu l-a sancționat

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, lasă capul plecat după ce Răzvan Burleanu l-a sancționat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță a fost sancționat de forul pe care îl reprezintă după ce s-a implicat în scandalul dintre Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, și reprezentanții celor de la FCSB.

Mihai Stoichiță lasă capul plecat după ce Răzvan Burleanu l-a sancționat

Prezent la partida Patrolul – Chindia, 1-2, Mihai Stoichiță a declarat faptul că este de acord cu decizia președintelui Răzvan Burleanu de-al sancționa.

Reclamă

„Ce-a spus domnul președinte (n.r. Răzvan Burleanu) așa este. Am fost sancționat, am meritat. Am spus niște lucruri în necunoștință de cauză. Ce era pe rol acolo. Eu am făcut-o, eu o trag (n.r. greșeala)”, a declarat Mihai Stoichiță, la finalul partidei Petrolul – Chindia.

Mihai Stoichiță: „Un rezultat neașteptat!”

Totodată, Mihai Stoichiță a comentat partida dintre Petrolul și Chindia, care s-a disputat într-o adevărată mocirlă, din cauza ninsorilor care au lovit țara noastră în ultimele zile.

Reclamă

„Un rezultat neașteptat. Pe un asemenea teren, o echipă care dă primul gol nu trebuie să piardă. Trebuie să conserve rezultatul. Nu prea am înțeles a doua repriză ce s-a întâmplat.

Poate și un pic de ghinion, pentru că Petrolul a avut două faze și parcă mingea nu a vrut să intre în poartă. Un meci neașteptat de frumos. Ambele echipe au făcut efort și au avut câțiva jucători care au luminat jocul. Nu mă întrebați de nume, că nu am voie să remarc.

Probabil instalația de încălzire nu a funcționat. Mă gândesc, pentru că nimeni nu se aștepta să vină o asemenea zăpadă. O astfel de instalație de încălzire costă zeci de mii de euro pe lună doar întreținerea”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu: „Mihai Stoichiță a greșit!”

„Mihai Stoichiță a greșit. A încălcat regulamentul de ordine interioară pe care-l avem la nivelul administrației Federației Române de Fotbal, fiindcă vorbim de o speță care se află în momentul de față în procesul de judecare la una dintre comisiile jurisdicționale.. Prin urmare, Mihai va fi sancționat. Din fericire, este la prima abatere”, a declarat Răzvan Burleanu, zilele trecute, în şedinţa Comitetului Executiv.

  • 68 de ani are Mihai Stoichiță

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași. Mesajul oficialului FRF.
Fotbal intern • 21 mart., 11:57
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași: „Băi, băiete, ai greșit”
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”