Închide meniul

Mihai Stoichiţă, sancţionat de Răzvan Burleanu: „A încălcat regulamentul!” Ce l-a nemulţumit pe preşedintele FRF

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 18:27

Mihai Stoichiţă, sancţionat de Răzvan Burleanu: „A încălcat regulamentul! Ce l-a nemulţumit pe preşedintele FRF

Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu, în timpul unui eveniment/ Hepta

  • Răzvan Burleanu îl va sancţiona pe Mihai Stoichiţă
  • Ce l-a nemulţumit pe preşedintele FRF

Mihai Stoichiţă va fi sancţionat de Răzvan Burleanu, după declaraţiile făcute de acesta în contextul scandalului antrenorilor fără licenţă PRO din Liga 1. Afirmaţia a fost făcută chiar de preşedintele Federaţiei, care s-a arătat extrem de nemulţumit de directorul tehnnic al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă i-a luat apărarea lui Mihai Pintilii, şi a declarat că tehnicianul de la FCSB nu încalcă regulamentul, chiar dacă oferă indicaţii jucătorilor fără a fi posesor de licenţă PRO.

Mihai Stoichiţă va fi sancţionat de Răzvan Burleanu! Ce l-a nemulţumit

Răzvan Bulreanu a luat o poziţie fermă în privinţa lui Mihai Stoichiţă, despre care susţine că a greşit şi a încălcat regulamentul. Preşedintele FRF nu va trece cu vederea, şi îl va sancţiona pe directorul tehnic din cadrul federaţiei.

Reclamă

„Mihai Stoichiță a greșit. A încălcat regulamentul de ordine interioară pe care-l avem la nivelul administrației Federației Române de Fotbal, fiindcă vorbim de o speță care se află în momentul de față în procesul de judecare la una dintre comisiile jurisdicționale.. Prin urmare, Mihai va fi sancționat. Din fericire, este la prima abatere”, a declarat Răzvan Burleanu, în şedinţa Comitetului Executiv.

Mihai Stoichiţă a declarat că funcţia lui Mihai Pintilii este de delegat, şi ca urmare nu va fi pedepsit de FRF. Totodată, acesta a mai declarat că de-a lungul ultimilor zeci de ani, au existat numeroase probleme cu privire la licenţele antrenorilor, şi nu este necesar să „se dezgroape morţii” acum.

Reclamă

„La câte nereguli au existat în ultimii 40 de an, chiar n-are rost să vă apucați să dezgropați morții acum! În trecut, totul era făcut discreționar, abia acum sunt respectate regulamentele”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru gsp.ro.

Răzvan Burleanu, anunț devastator pentru Mihai Pintilii

Răzvan Burleanu a vorbit despre scandalul antrenorilor fără licențe din Liga 1. Președintele FRF a precizat că doar tehncienii care dețin licența PRO pot să profeseze în prima ligă din România.

În Liga 1 sunt mai mulți antrenori fără licențe PRO care sfidează regulamentul. Cel mai popular caz este cel al lui Mihai Pintilii la FCSB.

Reclamă

„Licența obligatorie pentru antrenori este cea PRO. FRF își asumă această obligație și acest control pentru deținerea licenței PRO. Dacă vrei să antrenezi în Liga 1, trebuie să ai licența PRO. În ceea ce privește carnetul de antrenor, cunoaște o istorie zbuciumată, s-a eliberat după performanțe sportive, apoi nu s-a mai eliberat…

Menționez că această cerință aparține legislației din țara noastră, este valabilă pentru toate disciplinele din România. Noi suntem singura Federație din România care are propriul sistem de licențiere al antrenorilor. Pentru toate cursurile de licență FRF ai nevoie de carnet de antrenor. Dacă ai terminat școala în altă țară, ai o posibilitate de echivalare. Toate lucrurile acestea țin de legislația națională.

Același sistem se aplică tuturor care își finalizează studiile în alte domenii. Dorința pe care o avem este să avem antrenori bine educați și să continue la modul în care îi dezvoltăm pe jucătorii noștri.

Toleranța noastră este zero! Luăm în calcul sancționarea antrenorilor din umbră. Luăm din calcul să suspendăm pentru o perioadă de doi ani de zile licențele antrenorilor care își ‘închiriază’ licență. Ne dorim să reducem timpul de practică, de la cinci ani la trei ani de zile”, a spus Răzvan Burleanu, după ședința Comitetului Executiv de vineri.

Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:41 Ionela Cozmiuc, AUR la Campionatele Europene de Canotaj! Sportiva din România a stabilit un nou record continental 11:59 Simona Halep nu luptă doar pentru cariera ei! ”Reputația și numele ei înseamnă mai mult decât turneele câștigate” 11:37 Salariul lui Răzvan Oaidă la Rapid! Cele două părți au bătut deja palma 11:34 FotoCât de frumoasă este soția lui Ciprian Tătărușanu. Antoaneta a organizat o nuntă epică, pe malul lacului Como, în urmă cu un an 11:07 Christophe Galtier, convins că titlul din Ligue 1 i-a salvat postul la PSG: „Merit asta!”. Reacţia lui Nasser Al-Khelaifi 10:43 Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş, după titlul câştigat cu Farul: „Visul meu e să joc acolo!” 10:08 Câţi bani primeşte Manchester City pentru titlul din Premier League! Ultima clasată câştigă de 47 de ori mai mult decât Farul 9:22 FotoFiica lui Ilie Dumitrescu e de o frumuseţe răpitoare. Apariţie rară alături de tatăl ei 9:19 Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni: „Nici FCSB nu poate cumpăra de la noi!” 9:00 Adrian Cristea i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB, după umilinţa cu Rapid: „Mulţi au fost în probe!”
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE