Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Mihăiță Neșu: ”Tatăl meu vorbea cu asistenții: `Moare copilul, moare!` Eu țipam din salon: `Nu moare nimeni!`”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 aprilie 2022, 8:48 / Actualizat: 15 aprilie 2022, 11:05

Mihăiță Neșu: ”Tatăl meu vorbea cu asistenții: `Moare copilul, moare!` Eu țipam din salon: `Nu moare nimeni!`”

Mihăiță Neșu a rămas paralizat în 2011

AS.ro LIVE

Mihăiță Neșu a povestit la AS.ro LIVE momentele teribile prin care a trecut prin 2014. Fostul jucător susține că nimeni nu-i mai dădea șanse să trăiască, la trei ani de la teribilul accident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăiță Neșu a suferit un teribil accident, în 2011, care l-a lăsat imobilizat în scaunul cu rotile. Neșu a dezvăluit o întâmplare din 2014, înainte ca tatăl său să moară. Fiind doctor, Mircea Neșu se uita mai mereu peste analizele fiului său și credea că acesta nu va mai supraviețui.

Mihăiță Neșu îl auzea pe tatăl său cum se spunea celor din spital că nu va supraviețui, iar el îi striga de pe pat că nu va muri.

Dialogul dintre Mihăiță Neșu și Mircea Neșu

În 2014, am avut o sincopă. Toată lumea credea că o să mor. Tata, Dumnezeu să-l ierte, era simpatic. Venea la spital și se uita pe analize, cum era el doctor. Îl auzeam cum vorbea cu lumea pe acolo:

– Aoleu, moare, copilul, săracul! Moare, copilul!

Reclamă

El era într-o stare mai tristă, după accidentul meu. Eu îl auzeam din salon:

– Nu mor, stai liniștit! Țipam eu, din salon.

Văzuse el că aveam ceva pe la plămâni. A fost o situație gravă, atunci. M-a ajutat Dumnezeu să trec peste. După am început să fac conștiincios terapie. Acum am pe șantier o bicicletă, care mă mai ajută să mă mișc. Am un program de luni până sâmbătă.

Reclamă 4 / 0/3

Grav afectat de drama prin care trecea fiul său, Mircea Neșu a decedat în luna octombrie a acelui an. De altfel, și mama lui Mihăiță Neșu a decedat și ea în primăvara lui 2014.

Mihăiță Neșu a rămas paralizat în 2011

Pe 10 mai 2011, Neșu s-a ciocnit de coechipierul Alje Schut și a rămas întins pe gazon. A fost operat de urgență, iar doctorii au stabilit un diagnostic teribil: ruptură de vertebră cervicală. Neșu a rămas paralizat. Sunt 11 ani de când Mihai Neșu trăiește în scaun cu rotile.

”Chiar un doctor, la primul control în Olanda, s-a uitat pe dosarul meu și mi-a spus că nu înțelege cum mai trăiesc. A spus că 99 din 100 mor în situația mea. Adică eu am rămas fără oxigen foarte mult timp, chiar dacă a venit repede ambulanța. Totuși a durat puțin și pe lângă asta nu am rămas cu sechele la creier”, a mai spus Neșu.

Pentru a ajuta ”Fundația Mihai Neșu” puteți trimite un SMS, la numărul 8844, cu textul CRED.

Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Mihăiță Neșu a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și