Închide meniul

Mihalcea a dat de pământ cu jucătorii săi! "Suntem schiopi. Practicăm un joc haotic"

Silviu Corneanu Publicat: 12 iulie 2020, 17:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Mihalcea a dat de pământ cu jucătorii săi! "Suntem schiopi. Practicăm un joc haotic"

Deian Sorescu a avut ofertă de la FCSB

Sport Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Dinamo - Poli Iaşi 1-1
  • Mihalcea şi-a făcut praf jucătorii
  • "Câinii" se află pe loc retrogradabil

Mihalcea şi-a atacat jucătorii şi consideră că "aceştia nu realizează că a început campionatul". Tehnicianul echipei din şoseaua Ştefan cel Mare a dezvăluit care sunt problemele la echipa sa. Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihalcea: "Este o situaţi îngrijorătoare".

"Suntem schiopi. Este o situaţie îngrijorătoare. Am jucători care nu înţeleg că a început campionatul. Am foarte mulţi care, în ultima perioadă, joacă destul de slab. Să se mai trezească şi ei singuri că m-am plictisit să tot apelez la metode. A fost şi înainte. 

E greu să spun cum a fost. Nu ştiu de unde să încep. Am arătat ca o echipă timorată. Ne apărăm. Stăm bine defensiv, dar ave probleme mari la construcţie. Suferim enorm. Asta e realitatea. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic. 

Reclamă

Am dat unele declaraţii care am crezut că pot ajuta echipa. Dacă jucăm aşa ne va domina şi Chindia. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Nu reuşim să ţine mingea, nu reuşim să construim, singurul lucru bun este că ne apărăm cât de cât bine. Ce să facă fanii? Să-i bag în teren. 

Problema e la noi, staff, jucătorii, ei ne ajută financiar. O să căutăm între fani să-i bag în teren, glumesc. Jucătorii nu se ridică la nivelul aşteptat. Eu nu mă gândesc să renunţ, doar dacă conducerea doreşte. Dar eu nu mă gândesc. Jocul nu ne oferă linişte. Suferim enorm în campionat. Nu am început să am coşmaruri, dar am foarte multe probleme în cap", a răbufnit Mihalcea la finalul meciului.

Reclamă

Dinamo a rămas fără Piscitelli

Mihalcea a vorbit şi despre plecarea lui Piscitelli şi susţine că nu a ştiut nimic.

"După ce că nu suntem mulţi, ne mai pleacă săptămânal şi câte un jucător. Cu un minut înainte de antrenament m-am trezit că lipseşte. Nu mai vrea să stea. Oricum, nu a fost de el azi, pentru că a apărat Straton", a mai spus Mihalcea.

Vali Lazăr: "Asta e o greşeală de-a noastră"

"A fost un început bun de partidă. Repriza a doua, am bătut pasul în spate. A fost acel penaltz, nu vreau să comentez cum. Au atacat şi ne-am retres. Asta e o greşeală de-a noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ne câştigăm cele două restanţe şi batem şi Chindia, ajungem în primele trei jocuri din play-out. Era ca o finală acest joc. Trebuia să câştigăm. La început a fost mai greu. Acum ne-am mai reglat", a declarat şi Vali Lazăr.
 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”