Închide meniul

Mircea Lucescu a reuşit să plece din Kiev chiar în timpul asaltului ruşilor asupra capitalei Ucrainei. „Venim direct în România!”. Anunţ uriaş

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2022, 13:48

Mircea Lucescu a reuşit să plece din Kiev chiar în timpul asaltului ruşilor asupra capitalei Ucrainei. „Venim direct în România!. Anunţ uriaş

Mircea Lucescu a reuşit să plece din Kiev

Profimediaimages

Mircea Lucescu a părăsit Kievul şi se îndreaptă spre România. Revine cu maşina, după ce toate avioanele au fost oprite la sol. Colaboratorul lui „Il Luce”, Arcadie Zaporojanu, a făcut anunţul mult aşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a plecat de la Kiev şi vine în România

Am ieșit din Kiev și mergem, e totul bine. Nea Mircea e cu noi, normal. Nu o luăm spre Polonia, venim direct spre România, e tot țară NATO și e țara noastră, aceasta e cea mai bună variantă. O să ocolim acea fâșie din Transnistria”, a declarat Arcadie Zaporojanu, colaboratorul lui Mircea Lucescu, pentru gsp.ro.

Antrenorul lui Dinamo Kiev dezvăluise că nu s-a grăbit să plece din Ucraina şi a încercat să-şi liniştească jucătorii. A stat în cantonament noaptea trecută, când capitala a fost bombardată de ruşi.

Nu mă întorc în România acum, mai aștept. Nu sunt eu cel mai important, am ajuns la o vârstă. Vom lua în curând o decizie pentru că jucătorii mei sunt speriați.

Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament”, a spus Mircea Lucescu, ieri, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Răzvan Lucescu, anunţ despre Mircea Lucescu

Răzvan Lucescu a avut o reacţie emoţionantă după PAOK – Midtjylland, scor 2-1, meci decis la loviturile de departajare. Grecii s-au calificat în optimile de finală ale Conference League, după ce şi Alexandru Mitriţă a marcat de la 11 metri. Antrenorul alb-negrilor a anunţat, la conferinţa de presă, că îi dedică victoria tatălui său, Mircea Lucescu.

Răzvan Lucescu a recunoscut că a fost încontinuu cu gândul la tatăl său, care trece prin clipe teribile. A dezvăluit că Mircea Lucescu a fost în continuare cu gândul la fotbal şi i-a transmis că e important ca PAOK să îşi continue experienţa europeană.

Mă gândesc mereu la tatăl meu, care e în Ucraina. Am vorbit de trei ori cu el astăzi (n.r. ieri) la telefon. Mi-a spus că, pentru el, cel mai important e ca PAOK să se califice: «Învinge pentru mine!». Asta îl va face să se simtă bine”, a declarat Răzvan Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Dumitru Dragomir se teme pentru viaţa lui Mircea Lucescu: „Îmi pare rău că nu s-a uşchit mai repede de acolo”

Dumitru Dragomir se teme pentru viaţa lui Mircea Lucescu. Fostului preşedinte al LPF îi pare rău că tehnicianul lui Dinamo Kiev nu s-a grăbit să plece din capitala Ucrainei. Îşi face griji şi pentru familia lui Lucescu.

Îmi pare rău de Mircea Lucescu, să vorbesc așa în limbaj fotbalistic – că nu s-a ușchit mai repede de acolo. Îmi pare rău de el că suferă. Nu suferă el cât suferă familia. Îți dai seama că mai mult suferă doamna decât el, fiul din Grecia (n.r. Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic) și nepoții”, a declarat Dumitru Dragomir

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și