Închide meniul

Mircea Lucescu, din nou pe banca Rapidului! „Il Luce” va antrena în amicalul de inaugurare a Stadionului Giuleşti

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2022, 12:31

Mircea Lucescu, din nou pe banca Rapidului! „Il Luce va antrena în amicalul de inaugurare a Stadionului Giuleşti

Mircea Lucescu a fost antrenorul Rapidului la inaugurarea Stadionului Giuleşti

Profimedia

Mircea Lucescu a acceptat invitaţia Rapidului şi va sta pe bancă în meciul Old-Boys de la evenimentul de gală în care va fi inaugurat Stadionul Giuleşti. Tehnicianul în vârstă de 76 de ani a ajutat echipa din Grant să câştige titlul, în 1999. Mai are în palmares o Cupă a României şi o Supercupă a României cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit cu emoţii în ţară, din cauza războiului din Ucraina, antrenorul lui Dinamo Kiev se va întâlni cu alte legende ale clubului. Rapid – Poli Timişoara este primul meci care se va disputa pe arena de 39 de milioane de euro.

Mircea Lucescu, la inaugurarea Stadionului Giuleşti

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului. Cel mai titrat antrenor al României, și campion cu Rapid în 1999, Mircea Lucescu, revine pe banca rapidistă la meciul de Old-Boys ce se va disputa sâmbătă, la inaugurarea noului Giulești.

Rapid, cu nume grele pe teren, va întâlni formația de Old-Boys a Politehnicii Timișoara. Spectacolul inaugurării va începe de la ora 15:00, urmând ca spectacolul Old-Boys să se desfășoare în jurul orei 18:00. Main event-ul serii, jocul amical dintre Rapid și Politehnica Timișoara, va avea loc la 20:30. Vom reveni cu mai multe surprize ale acestui eveniment!„, au transmis oficialii Rapidului pe contul de Facebook.

Reclamă

Cu o zi în urmă, fanii Rapidului au aflat care sunt foştii jucători care vor participa la meciul legendelor Rapidului cu cele ale lui Poli Timişoara. Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu sunt foştii fotbalişti care vor intra pe gazonul noului stadion.

Fanii Rapidului s-au grăbit să îşi ia bilete pe noul stadion

Nebunie la Stadionul Giuleşti, acolo unde fanii echipei antrenate de Adi Mutu au vrut cu orice preţ un bilet pentru meciul de inaugurare al arenei, Rapid – Poli Timişoara, care este programat pe 26 martie. Sute de oameni au făcut cozi uriaşe în faţa arenei

Abonaţii clubului au avut prioritate şi au putut cumpăra bilete, în format online, încă de ieri. Suporterii care nu aveau abonamente valabile au decis să şi le achiziţioneze fizic.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii s-au aşezat la coadă cu câteva ore înainte de deschiderea caselor de bilete. Acestea sunt deschise în intervalul 17:00 – 20:00 şi e de aşteptat ca toate cele 13.000 de tichete să se vândă în timp record.

14.050 de locuri are Stadionul Giuleşti, care a costat 39 de milioane de euro şi care este noua „bijuterie” a rapidiştilor. Mircea Lucescu va fi prezent pe „bijuteria” Rapidului.

Adrian Mutu a fost prezent la Stadionul Giuleşti: „E motiv de mândrie”

Adrian Mutu, la stadionul Giuleşti! „Briliantul” a acordat un interviu exclusiv pentru colegii de la Neaţza. Antrenorul Rapidului a vorbit despre meciul de inaugurare a arenei, cu Timişoara.

Mă simt bine că sunt antrenorul Rapidului şi este bine pentru club. E motiv de mândrie că eu sunt antrenorul lor. Sper să fie sărbătoare.

Sunt galerii înfrăţite. Nu e important doar pentru Rapid, ci pentru întreaga Românie. Probabil va fi plin la fiecare meci. Toată familia va fi alături de mine. Şi prieteni. Sper să se bucure de acest meci.

Bineînţeles că este un avantaj că tribunele sunt aproape de gazon. Avem suporteri foarte mulţi şi foarte gălăgioşi. Va fi un avantaj, ne vor împinge de la spate”, a spus Adrian Mutu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și