Închide meniul

Mircea Lucescu l-a „urecheat” pe Gigi Becali după ce a ratat titlul: „Nu au ştiut să se organizeze!” Legendarul antrenor, cuvinte de laudă pentru CFR Cluj: „Au avut oameni inteligenţi”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 mai 2021, 18:20

Mircea Lucescu l-a „urecheat pe Gigi Becali după ce a ratat titlul: „Nu au ştiut să se organizeze! Legendarul antrenor, cuvinte de laudă pentru CFR Cluj: „Au avut oameni inteligenţi

Hepta

Mircea Lucescu participă la meciul de deschidere EURO 2020

Mircea Lucescu l-a „urecheat” pe Gigi Becali, şi numai, după ce FCSB a ratat din nou titlul, iar CFR Cluj şi-a prelungit hegemonia în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu l-a „urecheat” pe Gigi Becali: „CFR a avut oameni cu posibilităţi superioare celor din Bucureşti

Legendarul antrenor este de părere că CFR Cluj a cucerit din nou titlul din cauza faptului că, în ultimii ani, echipele din Capitală „nu au ştiu să se organizeze”. Ultimul club din Bucureşti care a câştigat campionatul a fost FCSB, în sezonul 2014-2015.

„Felicitări pentru CFR că e campioană. Asta înseamnă că echipele bucureştene nu au ştiut să se organizeze. Au avut oameni inteligenţi, pasionaţi de fotbal, cu posibilităţi superioare celor din Bucureşti. În Bucureşti prea mulţi s-au înghesuit, în afară de Becali, la conducerea unor echipe de fotbal cu o istorie, cu o tradiţie, branduri importante pentru sportul românesc.

Nu au fost în stare, nu au fost capabili. I-au interesat doar imaginea, apariţia, nu au fost în stare să ducă aceste echipe la nivelul la care au fost cu câţiva ani în urmă, vorbesc de Rapid, vorbesc de Dinamo”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu
Profimedia
Citește și:

Mircea Lucescu a făcut vaccinul anti-Covid. George Copos l-a condus pe „Il Luce”: „E vreo dată când nu m-ai folosit?”

Mircea Lucescu l-a „urecheat” pe Gigi Becali, după care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. El a fost condus de prietenul George Copos, pe seama căruia a glumit că îl foloseşte ca să îşi facă reclamă. Antrenorul în vârstă de 75 de ani a avut-o alături pe soţia sa, Nelly.

Reclamă

Copos a fost cel care i-a adus cu maşina pe soţii Lucescu, iar tehnicianul a glumit pe seama prietenului său: „E vreo dată când nu m-ai folosit?”

Lucescu i-a îndemnat pe toţi românii să se vaccineze. „Cred că toată lumea își dă seama că e un moment în care trebuie să face pasul ăsta. Nu se știe când vine următorul val sau altă formă de COVID. Ne dă posibilitatea să fim alături de ceilalți, să ne îmbrățișăm, să fim oameni normali. În pandemie n-am fost oameni normali. Cred că este obligatoriu, este o chestie de responsabilitate a fiecăruia dintre noi, mai ales dacă ne propunem să călătorim”, a declarat Mircea Lucescu, după ce s-a vaccinat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și