Închide meniul

Mircea Lucescu pregătește un transfer spectaculos! E în negocieri avansate cu Gică Hagi pentru un jucător dorit și de Gigi Becali. Suma cerută de „Rege”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2021, 11:05

Mircea Lucescu pregătește un transfer spectaculos! E în negocieri avansate cu Gică Hagi pentru un jucător dorit și de Gigi Becali. Suma cerută de „Rege

Radu Boboc ar putea ajunge sub comanda lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mircea Lucescu poartă negocieri cu Gică Hagi
  • Radu Boboc ar putea fi transferat de Dinamo Kiev

Radu Boboc este fotbalistul care i-a atras atenția celui mai titrat antrenor român. Jucătorul de 22 de ani este pe punctul de a ajunge la echipa care evoluează în grupele UEFA Champions League. Potrivit playsport.ro, Lucescu și Hagi au bătut deja palma. Mutarea se poate realiza pentru aproximativ un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Boboc poate fi transferat de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Există un singur impediment în realizarea mutării. Radu Boboc a avut probleme medicale în ultima perioadă, iar „Il Luce” își dorește să îl testeze pe jucătorul care are 13 prezențe în naționala României U21. Dacă va trece testul fizic, va semna cu gruparea din Kiev.

Și FCSB a pus ochii pe internaționalul de tineret. Gigi Becali s-a interesat atât de Radu Boboc, cât și de un alt fundaș al Farului, Virgil Ghiță

Reclamă
Citește și:

Boboc îmi place, e bun și pe stânga și pe dreapta. Noi avem la Academie acum foarte mulți jucători tineri, talentați. Dar ce spunea domnul Crăciunescu… Rotaru nu e prost. Dacă era prost, nu făcea bani! Ce zic eu că mă protejez, dar ălă și mai tare. Dacă nu dau eu bani acum, nu dă nimeni.

Nu iau jucători pentru că nu știu ce se va întâmpla. E riscant. Acum e un semnal de alarmă. După zece ani eu am 6 milioane împrumutați. Despre Ghiță a zis Gică că o să discutăm peste 3-4 luni„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Fundașul dreapta al Farului are o cotă de piață de 1.35 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. În această ediție de campionat, Radu Boboc a jucat în șase meciuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România