Închide meniul

Mircea Lucescu, reacție fabuloasă după ce Rapid a promovat în Liga 1: „Parcă aș fi la «Corul Sclavilor»” Ce a spus și Răzvan Lucescu

Alexandru Ivan Publicat: 17 mai 2021, 23:21

Reclamă
Mircea Lucescu, reacție fabuloasă după ce Rapid a promovat în Liga 1: „Parcă aș fi la «Corul Sclavilor» Ce a spus și Răzvan Lucescu

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu, după promovaarea Rapidului

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu au fost prezenți pe stadionul din Buftea și au asistat la derby-ul cu FC U Craiova 1948. În ciuda rezultatului, aceștia s-au arătat încântați. Rapid era promovată încă dinaintea partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu, după promovarea Rapidului în Liga 1

„M-am simțit excelent. Parcă aș fi la «Corul Sclavilor» din Nabucco, superb, senzațional. Înseamnă foarte mult revenirea Rapidului, uitați-vă la suporteri. Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”, a fost reacția lui Mircea Lucescu, după Rapid – FC U Craiova 1948 1-3. 

  • Mircea Lucescu i-a adus lui Rapid titlul de campioană în 1999. În același an, „Il Luce” a câștigat și Cupa României cu formația din Giulești.

„Fantastic. Cea mai tare atmosferă. Era normal ca Rapid să revină. Mi-era dor de Rapid. La Craiova era deja echipă în Liga 1. Acum sunt două. Trebuia să fie și Rapid!”, a declarat și Răzvan Lucescu.

Rapid a promovat în Liga 1

Giuleștenii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara. Meciul din Banat sa încheiat la egalitate, scor 2-2, iar echipa lui Iosif s-a întors în Liga 1 după 6 ani.

Rapid are un avans de 4 puncte în faţa celor de la Mioveni şi nu mai poate fi ajunsă, indiferent de rezultate. De altfel, Rapid şi CS Mioveni se vor întâlni în ultima etapă. Și FC U Craiova 1948 și-a asigurat promovarea directă.

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și