Închide meniul

Mircea Lucescu, spectator de lux în Ghencea! „Il Luce” e în tribune la CSA Steaua – Poli Iași. Ultrașii au afișat mesaje de susținere pentru Ucraina

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2022, 18:33

Mircea Lucescu, spectator de lux în Ghencea! „Il Luce e în tribune la CSA Steaua – Poli Iași. Ultrașii au afișat mesaje de susținere pentru Ucraina

Mircea Lucescu, în Ghencea

Captură Digi Sport

Mircea Lucescu, glorie a lui Dinamo, a ajuns în Ghencea. „Il Luce” a scăpat de „iadul” războiului din Ucraina și a venit să asiste personal la primul meci al anului pe noua arenă a clubului Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, spectator de lux în Ghencea

Alături de Lucescu, în tribunele din Ghencea și-a făcut apariția și Florin Prunea, o altă emblemă a lui Dinamo.

Sursa: captură Digi Sport

Mircea Lucescu era la Kiev în momentul când rușii au aruncat primele bombe în Ucraina. „Il Luce” a revenit în țară după un drum teribil de 12 ore cu mașina.

Fanii Stelei au afișat mai multe bannere de susținere pentru Ucraina.

Sursa: AS.ro
Sursa: AS.ro

Mircea Lucescu: „Acolo îți dai seama cu adevărat de drama războiului”

Lucescu a rămas îngrozit când a văzut familii de ucraineni despărțite în lacrimi la graniță.

Reclamă

„Ca să ieșim din oraș mergeam înainte cu 7km/h, străzile erau blocate de mașinile celor care fugeau. După ce am ieșit din Kiev, am început să o luăm pe drumuri secundare, în timp ce pe drum ne-am întâlnit cu convoaiele de soldați care se îndreptau spre sud, pentru că între timp începuseră bombardamentele de la Marea Neagră.

Am ajuns la granița cu Moldova, unde erau cozi interminabile. Și acolo am văzut scene urâte, cu bărbați care însoțeau femei și copii până la graniță, asigurându-se că trec și apoi revenind. Acolo îți dai seama cu adevărat de drama războiului”, a spus Mircea Lucescu, în Gazzetta dello Sport, potrivit gsp.ro.

După ce statul a pus în aplicare legea marțială, bărbații ucraineni cu vârste în 18 și 60 de ani au primit interzis în a mai ieși din țară.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a salvat jucătorii străin de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk

„Il Luce” a pus umărul la salvarea mai multor jucători de la Șahtior și Dinamo Kiev, pe care o delegație FRF i-a transportat la Mogoșoaia cu autocarul României. După ce au ajuns la Mogoșoaia, jucătorii au primit îngrijire, alimente și cazare, după care au plecat înspre țările lor natale.

„După ce am ajuns la București, am vorbit cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Am vrut să facilităm ieșirea altor jucători străini din Ucraina, nu doar a celor de la Dinamo Kiev. Eram obligat moral să fiu aproape de acei copii”, a mai spus Mircea Lucescu

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și