Închide meniul

Mircea Rednic a început curățenia de toamnă la Dinamo! Jucătorul dat afară după înfrângerea cu Gaz Metan

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 8:53

Mircea Rednic a început curățenia de toamnă la Dinamo! Jucătorul dat afară după înfrângerea cu Gaz Metan

Hepta

  • Constantin Nica pleacă de la Dinamo
  • Nica e cotat la 250.000 de euro

Conform prosport.ro, Constantin Nica este prima ”victimă” a lui Rednic. Chiar dacă este singurul fundaș dreapta de meserie din lotul ”câinilor roșii”, Rednic e dispus să îl sacrifice pe jucătorul cotat la 250.000 de euro care nu a evoluat nici sub comanda lui Dario Bonetti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când a ales să revină la Dinamo, fundașul de 28 de ani nu a prins niciun minut într-un meci oficial, fiind folosit doar în partida amicală cu Petrolul (3-2). Asta în condițiile în care Nica a acceptat un salariu extrem de mic pentru a juca la clubul său favorit.

Dinamo a rezolvat transferul dorit cu insistență de Mircea Rednic

Pe de altă parte, Dinamo continuă să aducă jucători. Mircea Rednic a cerut întăriri pe toate planurile, iar conducătorii clubului i-au făcut pe plac. Atacantul Tomas Vestenicky este ultimul jucător transferat de penultima clasată din Liga 1.

Reclamă

„Puriul” a insistat pentru atacantul care are o cotă de piață de 300.000 de euro. L-a adus pentru a-i face concurență lui Mirko Ivanovski și lui Robert Moldoveanu, cel care a semnat ratarea sezonului în meciul cu UTA.

În vârstă de 25 de ani, Tomas Vestenicky a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire. Atacantul slovac ar putea fi forțat chiar în derby-ul cu Rapid, de etapa viitoare.

Reclamă

Cine este atacantul adus de Mircea Rednic

Tomas Vestenicky este un fotbalist care măsoară 1,78 metri. Era liber de contract din luna iulie, când a plecat de la rușii de la Chaika Peschanokopskoe, la doar 8 zile de la legitimare. Slovacul a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia. Are 5 goluri pentru Cracovia, în 73 de partide, și valorează 300.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Slovacul a fost coechipier la KS Cracovia cu românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă, dar și cu un alt ex-dinamovist, Rivaldinho. „A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni.

Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranță, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”, a sunat caracterizarea lui Sergiu Hanca pentru acest atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”