Închide meniul

Mircea Rednic a trecut peste conflictul cu Deian Sorescu! După ce l-a trimis în ”vacanță” în Turcia, ”Puriul” l-a titularizat în derby-ul Dinamo – CFR Cluj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 noiembrie 2021, 17:26

Mircea Rednic a trecut peste conflictul cu Deian Sorescu! După ce l-a trimis în ”vacanță” în Turcia, ”Puriul” l-a titularizat în derby-ul Dinamo – CFR Cluj

Scandal cât casa la Dinamo

Profimediaimages

Deian Sorescu, titularizat de Mircea Rednic în Dinamo – CFR Cluj

Mircea Rednic a trecut peste conflictul cu Deian Sorescu. Chiar dacă situația a fost tensionată în Ștefan cel Mare, ”Puriul” l-a titularizat pe acesta în derby-ul Dinamo – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Echipa de start a lui Dinamo pentru derby-ul cu campioana României: Eșanu – Sorescu, Pinto, R. Popa, An. Radu – Măgureanu, Espinosa, Kainourgios – Matei, Ivanovski, Torje

După eșecul cu Gaz Metan Mediaș au apărut zvonuri că Rednic a fost aproape să se ia la bătaie cu Sorescu. Rednic a negat vehement și a recunoscut că a ridicat tonul la jucătorul său chiar înainte să îl schimbe cu Robert Moldoveanu.

Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de Mircea Rednic, după umilința cu Sepsi, 1-4. „Puriul” a anunțat că nu a fost vorba de o pedeapsă. A încercat să-l ajute pe jucătorul de 24 de ani să revină la forma pe care a avut-o în startul sezonului. Șase goluri a înscris Sorescu în această ediție de campionat.

Citește și:

Mircea Rednic a spus tot despre conflictul cu Deian Sorescu

Mircea Rednic a venit cu lămuriri înaintea meciului Dinamo – CFR Cluj, din etapa a 15-a a Ligii 1.

„Puriul” a anunțat de la ce a plecat conflictul cu Deian Sorescu. Antrenorul „câinilor” asigură că problemele nu au escaladat și a ținut să dezvăluie tot ce s-a întâmplat în vestiar.

Reclamă

Săptămâna asta, după meciul cu Sepsi, l-am chemat împreună cu staff-ul tehnic. Nu am mai făcut discuție individuală cu el. Suntem vreo 6 în staff-ul tehnic. A spus că am avut o discuție bărbătească. Nu ai cum să ai o discuție bărbătească cu un om care stă cu capul în pământ. Și-a cerut scuze și atât. Nu a fost nicio discuție bărbătească. Și-a cerut scuze față de mine și apoi față de jucători.

I-am spus, în condiții de astea trebuie să-ți iei 2-3 zile libere, chiar și o săptămână, să îți iei pritena și să pleci la mare, la munte, la Istanbul, du-te! Atât a fost. I-am spus că nu e ca o pedeapsă. A doua zi a venit la antrenament și nu a venit singur, asta m-a deranjat”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și