Închide meniul

Mircea Rednic, anunţul momentului despre Dinamo! Veste uriaşă pentru fani: „Voi veni, oricât de greu va fi”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 septembrie 2021, 19:37

Reclamă

Veste uriaşă pentru fanii lui Dinamo. Mircea Rednic se întoarce în Ştefan cel Mare. Singura condiţie a antrenorului este ca şefii câinilor să se înţeleagă cu Dario Bonetti şi să îi rezilieze contractul italianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, anunţul momentului

Dinamo ar vrea să îl instaleze pe Mircea Rednic pe banca tehnică, însă Dario Bonetti nu se lasă îndepărtat prea ușor. Deocamdată, tratativele dintre cele două părți stagnează. Cel poreclit „Puriul” este dispus să vină fără nicio pretenție ca să o ajute pe Dinamo, dar spune că acest lucru este imposibil cât timp Dario Bonetti nu și-a încheiat înțelegerea.

Mai mult, Rednic recunoaște că a discutat cu Nicolae Badea și că i-a transmis acestuia că va accepta oferta imediat după ce situația de la nivelul băncii tehnice se va limpezi. Antrenorul român în vârstă de 59 de ani a precizat că la Dinamo sau Corvinul Hunedoara, cele două echipe de suflet ale sale, va accepta oricând să pună umărul fără a avea vreo pretenție în schimb.

„Am fost la discuții cu Badea, dar încă situația lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Mircea Rednic pentru sporttotalfm.ro.

Rednic, anunţ pentru fanii Corvinului

Antrenorul în vârstă de 59 de ani a ținut să precizeze că în România există două cluburi pe care le-ar antrena din plăcere. „La Corvinul și Dinamo aș veni oricând fără nicio pretenție! Sunt cluburile mele! Am fost la Hunedoara cu FCSB, la 2-3 Romică Gabor mi-a spus că pleacă! I-am zis: «Stai, că acum vine 3-3!».

Reclamă

El a plecat și uite că Hunedoara a egalat! Mă bucur că acolo există acum resurse, că sunt oameni care fac totul să revină fotbalul! La Hunedoara am fost iubit, mă leagă foarte multe de acel loc, revin cu plăcere de fiecare dată”, a mai spus antrenorul de 59 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și