Închide meniul

Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România

Reclamă

Publicat: 25 septembrie 2021, 8:09

Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România

Dario Bonetti, la Dinamo

AS.ro

Iuliu Mureşan a tot anunţat că aşteaptă ca Bonetti să accepte rezilierea înţelegerii. Totuşi, nu îl poate convinge pe tehnicianul de 60 de ani să renunţe la banii pe care i-ar avea de primit în cazul în care s-ar „rupe” contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti, hotărât să se întoarcă pe banca lui Dinamo

Potrivit fanatik.ro, Dario Bonetti a fost contactat de oficialii grupării din Ştefan cel Mare. Aceştia au încercat să afle ce îşi doreşte italianul pentru a fi de acord cu rezilierea contractului. Răspunsul lui Bonetti a fost categoric. I-a răspuns lui Mureşan că nu îşi doreşte nimic şi că, în momentul în care va avea un test negativ, se va prezenta la antrenamentele echipei.

Conducătorii lui Dinamo evită să apeleze la clauza existentă în contractul lui Bonetti. Acesta poate fi demis unilateral în cazul în care „câinii” ajung la cinci înfrângeri la rând. Contraperformanţa a fost deja atinsă, dar există riscul unui litigiu la FIFA. Italianul ar putea avea câştig de cauză dacă ar da clubul în judecată.

De altfel, au existat zvonuri că Bonetti ar putea pleca dacă i se va achita salariul pentru întregul sezon. Mureşan a răbufnit când a aflat.

Eu îi vreau pe trei ani, pe cinci ani. E problema lui asta. La fotbal aşa e făcut regulamentul. Aţi văzut şi cu ceilalţi jucători spanioli, nu ştiu cât e de corect, dar e dreptul lui să ceară ce vrea. El e plătit la zi, până pe data de 15! Trebuie să vedem dacă mai vine sau nu, dacă semnăm o reziliere, dacă va fi un proces„, a declarat Iuliu Mureşan după Dinamo – FC Botoşani 1-2.

Reclamă

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1. A adunat numai şase puncte după primele nouă etape şi o aşteaptă un nou meci de foc. Luni va juca în deplasare cu Universitatea Craiova. Meciul va putea fi urmărit, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și