Închide meniul

Mircea Rednic face orice ca să o salveze pe Dinamo! A adus un nou jucător. Fotbalistul a mai evoluat la FCSB şi CFR Cluj

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 14:25

Mircea Rednic face orice ca să o salveze pe Dinamo! A adus un nou jucător. Fotbalistul a mai evoluat la FCSB şi CFR Cluj

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo

Hepta

Dinamo trăieşte periculos. E penultima în Liga 1, cu doar 8 puncte acumulate în 13 etape. Mai mult, cei din Ştefan cel Mare au fost eliminaţi şi din Cupa României. Mircea Rednic continuă însă reconstrucţia şi e aproape de a-l înregimenta pe fundaşul Cătălin Carp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic face orice ca să o salveze pe Dinamo

Campania de achiziţii a celor de la Dinamo continuă cu înregimentarea fundaşului moldovean, Cătălin Carp, cel care, în trecut, a mai fost legitimat la FCSB sau CFR Cluj. Cătălin Carp este așteptat să semneze în cel mai scurt timp, anunţă gsp.ro. Cătălin Carp este din Republica Moldova, dar și-a făcut junioratul la cei doi granzi ai Ucrainei, Dinamo Kiev și Șahtior Donețk.

La nivel de seniori, el a evoluat doar în România și Rusia, iar pentru echipa națională a Republicii Moldova a bifat 36 de prezențe, reușind să marcheze o dată și în poarta României. Cătălin Carp a mai fost dorit la Dinamo odată cu intrarea clubului în insolvenţă, acum aproape două luni, dar atunci înţelegerea nu s-a parafat.

Citește și:

Mircea Rednic mai aduce un fundaş

Cătălin Carp poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș defensiv, urmând ca Mircea Rednic să îl folosească pe aceste posturi în funcție de necesități. Probabil, moldoveanul o să apară destul de frecvent în linia defensivă, unde până acum numai portughezul Pinto a demonstrat că se poate conta pe el.

Cătălin Carp, în vârstă de 28 de ani, a debutat la seniori în 2014 pentru CFR Cluj, unde a jucat 17 meciuri. În sezonul 2015-2016 a fost la FCSB, unde a evoluat în numai nouă partide, apoi a mers pentru următorul sezon la Farul Constanța, fosta Viitorul, unde a bifat 17 prezențe.

Reclamă

El nu a reușit încă să își treacă numele pe lista marcatorilor în Liga 1, dar a înscris de trei ori în Rusia, pentru UFA (79 de meciuri jucate), unde a fost coleg cu Ionuț Nedelcearu. Ultima sa experiență a fost tot în Rusia, unde în acest an a jucat nouă partide pentru Tambov, care între timp s-a desființat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și