Închide meniul

Mircea Rednic își cere banii de la Dinamo. „Puriul” s-a înscris la masa credală. Câți bani vrea să primească după ce a fost înlocuit cu Flavius Stoican

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2022, 15:05

Mircea Rednic își cere banii de la Dinamo. „Puriul s-a înscris la masa credală. Câți bani vrea să primească după ce a fost înlocuit cu Flavius Stoican

Mircea Rednic s-a înscris la masa credală de la Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Contractul lui Mircea Rednic cu Dinamo, încheiat unilateral
  • „Puriul” s-a înscris la masa credală

„Puriul” a formulat o cerere de plată, pe 22.01.2022, la sediul administratorului financiar, anunță playsport.ro. Antrenorul care și-a încheiat rapid cel de-al cincilea mandat pe banca alb-roșiilor solicită să i se plătească salariul pentru lunile noiembrie și decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic s-a înscris la masa credală de la Dinamo

Rednic anunță că așteaptă să îi fie virată, în cont, suma de 11.097 de euro.

„Conform dispozițiilor art. 102 alin. (6) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, ‘Creanțele născute după data deschiderii procedurii, în perioada de observație sau în procedura reorganizării judiciare vor fi plătite conform documentelor din care rezultă, nefiind necesară înscrierea la masa credală. Prevederea se aplică în mod corespunzător pentru creanțele născute după data deschiderii procedurii de faliment'”, este specificat în Buletinul Procedurilor de Insolvență al SC Dinamo 1948 SA.

Reclamă

Rednic riscă să le dea chiar și mai mari bătăi de cap conducătorilor „câinilor”. Are dreptul de a cere, suplimentar, plata a 4 salarii pentru faptul că a fost dat afară. Rămâne de văzut dacă va deschide un proces sau dacă se va înțelege cu Iuliu Mureșan.

„Puriul” a rezistat numai 12 meciuri pe banca lui Dinamo, în acest sezon. A înregistrat o singură victorie, trei remize și opt înfrângeri. Înlocuitorul său, Flavius Stoican, a schimbat din temelii lotul.

Reclamă
Citește și:

Iuliu Mureşan a recunoscut adevăratul motiv pentru care l-a demis pe Mircea Rednic

Iuliu Mureşan asigură că nu numai rezultatele dezamăgitoare înregistrate de echipă l-au făcut să îi grăbească plecarea lui Rednic.

Picătura care a umpluse paharul a fost atunci când Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de antrenor. Atunci s-ar fi stricat atmosfera în vestiar.

Nu vreau să spun ce gândesc că nu e bine, dar oricum nu e ceva bun, nu se face aşa ceva. Din cauza asta nu au mers treburile la Dinamo sub Rednic pentru că aşa e el, şi d-asta am luat măsura pe care am luat-o şi eu i-am spus că era negativist. Şi au mai fost momente şi cu alţi jucători, nu doar cu Deian„, a spus Iuliu Mureşan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”