Închide meniul
NEWS ALERT

Mircea Rednic, mesaj uluitor pentru ultraşii din DDB. „N-am nimic împotrivă dacă îl aduc pe Uhrin. Mă dau la o parte!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2021, 20:16

Mircea Rednic, mesaj uluitor pentru ultraşii din DDB. „N-am nimic împotrivă dacă îl aduc pe Uhrin. Mă dau la o parte!

Mircea Rednic o poate da în judecată pe Dinamo

SportPictures / Stefan Constantin via Hepta

  • Mircea Rednic, dispus să plece de la Dinamo
  • Cum s-a contrat antrenorul cu ultraşii din DDB

Mircea Rednic a avut o reacţie dură la adresa ultraşilor la flash-interviul premergător meciului cu FC U Craiova 1948, din etapa a 17-a a Ligii 1. „Puriul” a răbufnit şi i-a anunţat pe contestatari că este gata oricând să îşi dea demisia pentru a face loc unui alt tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic: „Dusan Uhrin a refuzat Dinamo, de ce n-a rămas atunci?”

Nu mi-au lansat fanii niciun ultimatum, cu mine n-a vorbit nimeni. Și dacă îl aduc pe Uhrin, n-am nimic împotrivă. Eu mă dau la o parte, am venit să ajut Dinamo. Toată lumea a refuzat Dinamo, eu n-am făcut-o. Uhrin a refuzat Dinamo, de ce n-a rămas atunci? S-a uitat ce are în curte. Și acum să vină Uhrin, n-am nimic împotrivă. Mă interesează ca Dinamo să rămână în prima divizie, cu mine sau nu.

Nu știu care DDB, nu vreau să creez tensiuni între suporteri. Dar nu știu dacă e adevărat. Am vorbit cu liderii și le-am spus că, pentru binele lui Dinamo, mă retrag. Dar nu e cazul până acum„, a declarat Mircea Rednic chiar înaintea meciului Dinamo – FC U Craiova 1948.

Reclamă

Dusan Uhrin (54 de ani) a stat pe banca alb-roşiilor între 2019 şi 2020, dar şi în acest an. A decis să plece de la echipă după ce a aflat că s-a intrat din nou în insolvenţă. A fost o lovitură dură pentru „câini”, mai ales că decizia a fost luată cu numai câteva zile înainte de startul sezonului.

Mircea Rednic le-a prezentat fanilor situaţia de la Dinamo

Daniel Şendre, unul dintre fanii din DDB, i-a transmis un ultimatum lui Mircea Rednic. Acesta i-a transmis antrenorului dinamovist că trebuie să îşi analizeze activitatea, în contextul în care Rednic ar avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. Răspunsul lui Rednic nu a întârziat să apară.

Reclamă

Mircea Rednic a spus că, la ultimele două deplasări, echipa nu a avut bani nici de motorină. Nici măcar autocarul nu mai avea asigurare, iar antrenorul a fost nevoit să scoată bani din buzunar.

Acest fan, Șendre, care critică jucătorii și își dă cu părerea, știe că noi n-am avut bani să plătim motorina să facem două deplasări la Buzău și Ploiești? Știe că autocarul n-avea asigurare și a trebuit să plătească Rednic și motorina, și asigurarea? Ştie că Rednic a renunțat la o parte din salariu să închiriem patru mașini sau că deplasarea viitoare o plătește Rednic? Nu avem bani”, a răbufnit Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo