Închide meniul

Mircea Rednic schimbă Dinamo! Super-atacantul care va ajunge în Ştefan cel Mare: „Este puternic şi are execuţii”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 16 octombrie 2021, 16:29

Mircea Rednic schimbă Dinamo! Super-atacantul care va ajunge în Ştefan cel Mare: „Este puternic şi are execuţii

Mircea Rednic, anunţ înainte de Dinamo - FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mircea Rednic schimbă Dinamo
  • Super-atacantul care va ajunge în Ştefan cel Mare

Mircea Rednic încearcă să schimbe Dinamo din temelii pentru a o salva de la matineu. Antrenorul lui Dinamo a anunţat sosirea atacantului slovac, Tomas Vestenicky. Vârful va semna luni cu Dinamo. Dar asta nu e tot. La echipa lui Rednic ar urma să ajungă și un vârf olandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic schimbă Dinamo

Gaz Metan – Dinamo 2-1 a fost meciul care i-a afundat pe dinamovişti şi mai mult pe locurile retrogradabile. Pentru a evita matineul, Mircea Rednic vrea să schimbe totul. Mutarea atacantului Tomas Vestenicky este iminentă, fiind confirmată de antrenorul Mircea Rednic, conform gsp.ro. Slovacul, liber de contract din iulie, va semna cu Dinamo luni.

Cel poreclit „Puriul” mai aşteaptă așteaptă și un vârf olandez, căruia nu i-a dat numele. Ar putea fi vorba despre Paul Gladon, care se afla pe lista „câinilor” în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Cine este atacantul adus de Mircea Rednic

Tomas Vestenicky este un fotbalist care măsoară 1,78 metri. Este liber din iulie, când a plecat de la rușii de la Chaika Peschanokopskoe, la doar 8 zile de la legitimare. Slovacul a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia. Are 5 goluri pentru Cracovia, în 73 de partide, și valorează 300.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Slovacul a fost coechipier la KS Cracovia cu românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă, dar și cu un alt ex-dinamovist, Rivaldinho. „A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni.

Reclamă

Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranță, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”, a sunat caracterizarea lui Sergiu Hanca pentru acest atacant.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”