Închide meniul

Mircea Rednic se teme de Dinamo, înaintea unui posibil baraj cu trupa lui Ovidiu Burcă: „Sper să nu jucăm cu ei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 18:04

Mircea Rednic se teme de Dinamo, înaintea unui posibil baraj cu trupa lui Ovidiu Burcă: „Sper să nu jucăm cu ei!

Mircea Rednic se teme de Dinamo, înaintea unui posibil baraj

Mircea Rednic, după un meci / AntenaSport

Mircea Rednic se teme de Dinamo, înaintea unui posibil duel la baraj cu trupa lui Ovidiu Burcă. Antrenorul celor de la UTA susţine că nu şi-ar dori să joace contra alb-roşilor, deoarece aceştia ar fi împinşi de la spate de suporteri, pentru a forţa promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo mai are şanse la promovarea directă, după ce Oţelul a fost învinsă de Buzău, în ultima rundă. Astfel, ultima echipă care va promova se va afla în ultima etapă, atunci când „câinii” au nevoie de victorie cu Poli Iaşi, şi de asemenea au nevoie ca gălăţenii să se încurce cu Unirea Dej.

Mircea Rednic se teme de Dinamo, înaintea unui posibil baraj cu trupa lui Ovidiu Burcă

Mircea Rednic a prefaţat un posibil duel cu Dinamo, la barajul pentru menţinere, respectiv promovare, în Liga 1. „Puriul” este convins că fanii „câinilor” vor crea o atmosferă de senzaţie, şi astfel ar vrea să evite posibilul duel cu trupa lui Ovidiu Burcă.

De asemenea, Rednic a dezvăluit că a analizat echipele din play-off-ul Ligii a 2-a, şi susţine că diferenţa faţă de primul eşalon al fotbalului românesc este una considerabilă.

„M-am uitat destul de mult la Liga a 2-a, pentru că am stat la Dej. I-am văzut cu Buzău, cu Dinamo și Galați și spun că e diferență între prima Ligă și Liga 2-a, dar asta nu înseamnă că deja meciurile sunt jucate și că ești sută la sută sigur că o să rămâi în Superligă, se joacă, e ambiție. Dinamo e altceva, pentru că au în spate un public deosebit care creează o atmosferă bună, vedem, sper să nu jucăm cu ei.

Reclamă

Dar dacă, totuși, vom juca cu ei, eu sunt antrenor acum la UTA. Poate jucăm cu Buzău, antrenată de alt dinamovist care a fost și la UTA. Vedem, noi indiferent cu cine jucăm, ne gândim să rămânem în Liga 1 pentru că merităm și avem toate condițiile care sunt aici, financiare și de infrastructură”, a declarat Mircea Rednic, conform sportarad.ro.

Cum poate promova Dinamo în Liga 1, în ultima etapă din play-off-ul ligii secunde

Oţelul avea nevoie de cele trei puncte, în partida cu Gloria Buzău, pentru a promova direct în Liga 1. După înfrângerea cu trupa lui Adrian Mihalcea, gălăţenii au nevoie de un succes în ultima etapă, pentru a obţine biletele pentru prima scenă a fotbalului românesc.

În ultima etapă a play-off-ului din Liga a 2-a, Dinamo se va deplasa la Iaşi, în timp ce Oţelul va primi vizita celor de la Unirea Dej. În cazul unui succes, gălăţenii sunt în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, pentru a promova direct, are nevoie de victorie cu Iaşi, echipa deja promovată, şi de asemenea are nevoie ca Oţelul să se încurce.

În caz de egalitate de puncte între „câini” şi trupa lui Dorinel Munteanu, gălăţenii vor avea câştig de cauză, deoarece au avut mai multe puncte înainte de startul play-off-ului ligii secunde.

Unirea Dej şi Gloria Buzău luptă pentru un loc de baraj, cele două echipe fiind despărţite de un singur punct, înaintea ultimei etape.

Toate meciurile din ultima etapă din play-off-ul Ligii a 2-a vor fi duminică, de la ora 13:00, în format live score, pe AS.ro.

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

  • Poli Iaşi 57 p (promovată)
  • CSA Steaua 49 p
  • Dinamo 46 p
  • Oţelul 46 p
  • Gloria Buzău 42
  • Unirea Dej 40 p
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și