Închide meniul

Mircea Rednic vrea să dea lovitura! Fotbalistul care a venit să o salveze pe Dinamo: „Nu pot să mai aştept, trebuie să profităm”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 8:30

Mircea Rednic vrea să dea lovitura! Fotbalistul care a venit să o salveze pe Dinamo: „Nu pot să mai aştept, trebuie să profităm

Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo a scăpat printre degete victoria în meciul cu UTA, prima partidă cu Mircea Rednic pe banca tehnică de la revenirea antrenorului în Ştefan cel Mare. În pauza competiţională pentru echipa naţională, noul antrenor al lui Dinamo are un obiectiv clar. Trebuie să întârească echipa pentru a o salva de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a adus un atacant francez

Prima mutare a lui Mircea Rednic este aducerea unui atacant francez de 29 de ani. Salif Cisse a ajuns deja în România și urmează să fie testat de Mircea Rednic în amicalul de sâmbătă cu Petrolul. Acesta se vrea a fi noul Bizon, un atacant de profilul lui Harlem Gnohere, anunţă fanatik.ro.

Salif Cisse și-a făcut junioratul în Franța, la Le Mans. Are deja un CV bogat. A evoluat la ASM Belfort, Athletico Marseille, Lucon Footbal Club, Tsarsko Selo Sofia și Botev Plovdiv. În acest moment, fotbalistul e liber de contract din vară, când s-a despărţit de Botev Plovdiv, pentru care a înscris 4 goluri în 20 de partide.

Mircea Rednic aduce jucători pe bandă rulantă

Salif Cisse nu e singurul jucător care ajunge la Dinamo. Astăzi ar urma să ajungă și un mijlocaș central. Fundașii dreapta Ayrton Mboko, Daniel Opare și Luis Pedro Cavanda, stoperul Joris Gnagnon și mijlocașul Daniel Avramovski sunt doar câțiva dintre jucătorii de pe lista lărgită a „câinilor”.

„Vine din Franța atacantul, mai vin doi din Belgia și Olanda. Eu nu pot să mai aștept, trebuie să profităm de situația asta, putem să transferăm, trebuie să o facem repede! Fiindcă nu se știe ce decizie vor lua cei de la TAS, au făcut recurs jucătorii spanioli care câștigau 30.000 de euro pe lună. Eu caut jucători ca să am concurență în echipă. Îmi doresc să am alături jucători care au activat aici”, a spus Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și