Închide meniul

Mirel Rădoi, atacat fără menajamente: „Nu l-am cunoscut aşa ranchiunos”. Neconvocarea lui Ronaldo Deaconu, motivul discordiei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 10:43

Mirel Rădoi, atacat fără menajamente: „Nu l-am cunoscut aşa ranchiunos. Neconvocarea lui Ronaldo Deaconu, motivul discordiei

Tricolorii fac front comun pentru Mirel Rădoi

Profimediaimages

Ronaldo Deaconu a bătut-o de unul singur pe Dinamo. Golurile sale superbe au atras atenţia celor din lumea fotbalului care îl critică pe Mirel Rădoi pentru neconvocarea fotbalistului. Ronaldo Deaconu a dezvăluit conflictul pe care l-a avut cu Rădoi după Jocurile Olimpice de la Tokyo. La aflarea veştii, Helmut Duckadam a reacţionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, atacat fără menajamente

Helmut Duckadam spune că Mirel Rădoi nu ar fi trebuit să aibă o astfel de reacție față de Ronaldo Deaconu și se declară surprins de atitudinea selecționerului. „Sigur, el (n.r – Ronaldo Deaconu) poate a greșit puțin și era frustrat că a jucat puțin, cu toate că nu mai vorbește nimeni că echipa de la Jocurile Olimpice a fost lamentabilă. Au avut un lot complet, și l-au ales din campionatul României, de unde au putut, au jucat cu Noua Zeelandă, haideți să fim serioși acum. Au fost câțiva jucători care n-au fost luați și meritau să fie luați.

Poate că l-a deranjat acest lucru pe Rădoi, dar nu cred că poți să spui unui jucător că nu îl chemi. Atunci ai rupt orice relație. Nu poți să-i spui, chiar dacă ești supărat. Eu nu așa l-am cunoscut așa pe Rădoi, ranchiunos, dar probabil că s-a mai schimbat și el.

Înseamnă că toți antrenorii ăștia mari de la Real Madrid, Barcelona, PSG ar trebui să… câți jucători din echipa lor nu le cer demisia? Îi dă afară pe antrenori și apare în presă, nu pe la colțuri”, a spus Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Ronaldo Deaconu, interzis la naţională de Mirel Rădoi

Deși a primit interzis la echipa națională cât timp Mirel Rădoi va fi selecționer, Ronaldo Deaconu a transmis că speră ca tehnicianul va reveni asupra deciziei și să rămână cel puțin pentru meciurile dintr-un eventual baraj.

Reclamă

”Mister s-a supărat că au postat suporterii de la Mediaș pe Facebook, s-a supărat pe mine, dar fără vina mea. Ei postaseră niște parametri de la antrenament, că se tot spunea că nu eram pregătit fizic. Cei de la Gaz m-au întrebat care ar fi problema și le-am spus că nu e de pregătire fizică.

Da, așa mi-a spus, că nu mă mai cheamă la echipa națională. Nu, altceva n-a mai existat. Am distribuit acel raport cu suporterii, dar și cu preparatorul nostru fizic, nu mi-a spus nimeni că e ceva ce trebuie să rămână doar la noi. Oricum, orice aș fi făcut, nu m-ar fi chemat.  Eu aș vrea să rămână, e un moment fast pentru noi. Este un antrenor tânăr, cu o viziune modernă asupra fotbalului”, a declarat Ronaldo Deaconu, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și