Închide meniul

Mirel Rădoi, dezvăluiri despre negocierile cu un club! De ce a refuzat oferta de a reveni pe banca unei echipe: „Ai plecat greşit cu mine”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 decembrie 2021, 11:39

Mirel Rădoi, dezvăluiri despre negocierile cu un club! De ce a refuzat oferta de a reveni pe banca unei echipe: „Ai plecat greşit cu mine

Mirel Rădoi,atent la ofertele avute

Profimedia

Mirel Rădoi a părăsit echipa naţională după ce a ratat calificarea la EURO 2020, dar şi la brajul de Mondiale. Acum, fostul selecţioner aşteaptă o ofertă de la o echipă de club. Este însă pretenţios, îşi doreşte un proiect serios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, dezvăluiri despre negocierile cu un club!

Cât timp a fost selecţioner, Mirel Rădoi a primit mai multe oferte pe care le-a refuzat. A ţinut să ofere detalii despre una dintre acestea. Nu i-a dat curs pentru că nu credea în acel proiect. Mai mult, acesta susţine că nu banii sunt pe primul plan pentru el. Înainte de salariu, foarte importante sunt principiile acelui club, filosofia lui şi modul în care este organizat.

”Am avut o discuţie cu un club în care şi ei au venit cu propunerea: ‘bun, dar cât ai vrea tu, ce salariu ai avea, membrii câţi sunteţi în staff?’ Şi zic: ‘ai plecat greşit cu mine, nu! Hai să vedem care e strategia, ce obiectiv aveţi’. Păi ăla… ‘şi care e alt obiectiv intermediar?’ Că trebuie să ai şi un obiectiv intermediar, secundar, până să ajungi la campionat, dacă vorbim de România, de exemplu, ca să iei campionatul trebuie să te califici în play-off.

Mirel Rădoi vrea un proiect serios

Bun, în ce constă obiectivul ăsta secundar, adică aveţi o evaluare a jucătorilor, o strategie făcută, un sistem de joc, o idee de joc? Cu ce faceţi călătoriile, adică aveţi un grad de oboseala calculat, adică toate lucrurile astea, departementul medical, câţi sunteţi, cum lucraţi? Adică toate lucrurile astea trebuie pus cap la cap. Evident că mi-ar trebui câteva zile la dispoziţie să mă gândesc ce aş putea să fac, că dacă mă duc undeva să accept doar de dragul de a accepta, că în continuare arde să antrenez şi să fiu prezent pe teren acolo, nu pot să o facă nici aşa, prefer să mai stau câteva luni până sunt sigur pe ce aleg.

Citește și:

Dar e clar că, oriunde te vei duce, indiferent de echipă, va fi o presiune, că ai la retrogradare, că eşti la mijlocul clasamentului, oricum la mijlocul clasamentului ai, că ţi-e frică pierzi câteva meciuri te întorci la retrogradare. La campionat, în play-off, în play-out, deci oriunde te-ai duce mereu va fi presiune, e clar”, a dezvăluit Mirel Rădo, conform telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și