Închide meniul

Mirel Rădoi, dezvăluiri din perioada când a antrenat FCSB! De ce l-a dezamăgit Gigi Becali: „A spus că facem lucruri măreţe. Nu s-au întâmplat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 decembrie 2021, 21:41

Mirel Rădoi, dezvăluiri din perioada când a antrenat FCSB! De ce l-a dezamăgit Gigi Becali: „A spus că facem lucruri măreţe. Nu s-au întâmplat

Mirel Rădoi,atent la ofertele avute

Profimedia

Fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, a vorbit despre perioada când a fost antrenor la FCSB, în 2015. Imediat după retragerea din cariera de fotbalist, de la Al Arabi, Mirel Rădoi a acceptat oferta lui Gigi Becali de a devenit antrenor la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, dezvăluiri din perioada când a antrenat FCSB!

Nu a fost un mandat prea lung pentru Mirel Rădoi la echipa lui Gigi Becali. A plecat de la FCSB în noiembrie 2015, la doar câteva luni de când preluase echipa. Acum, Rădoi a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu naşul său când a preluat-o pe FCSB. „M-am grăbit, a fost o decizie mai mult cu inima, impulsivă, că m-a sunat atunci (n.r. – Gigi Becali), mi-a zis ce vrea să facă, eu i-am zis ce aş vrea eu să fac în cariera mea de antrenor, că aş vrea ca echipele mele să joace frumos, chiar dacă nu au rezultate, să incerce să joace frumos. El a spus că nu are antrenor, că suntem fin şi naş şi putem impreună, în familie, să facem lucruri măreţe, ceea ce, din punctul meu de vedere, nu s-au întâmplat”, a declarat fostul selecţioner, conform telekomsport.ro.

Citește și:

Marele regret al lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi regretă şi acum că nu şi-a continuat cariera de jucător în 2015. Putea continua ca fotbalist şi avea o ofertă tentantă în acel an. „Dar atunci a fost o reacţie impulsivă, atunci mai aveam, puteam să mai stau un an de zile în Qatar, puteam să merg un an de zile în India, aveam un salariu foarte mare şi practic campionatul dura trei luni de zile, plus o lună care era cantonamentul”, a adăugat Mirel Rădoi, conform sursei citate.

După ce s-a despărţit de FCSB, Mirel Rădoi a preluat echipa naţională de tineret, pe care a calificat-o la EURO de tineret din 2019, apoi a preluat echipa naţională mare a României, dar a ratat cu aceasta europeanul din 2020 şi barajele de Mondiale din 2022.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și