Închide meniul

Mirel Rădoi o felicită pe FCSB pentru achiziția lui Deian Sorescu: „Poate juca trei poziții, e un transfer reușit!”

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 8:52

Mirel Rădoi o felicită pe FCSB pentru achiziția lui Deian Sorescu: Poate juca trei poziții, e un transfer reușit!”

Mirel Rădoi o felicită pe FCSB pentru achiziția lui Deian Sorescu

Mirel Rădoi / Profimedia

  • Mirel Rădoi o felicită pe FCSB pentru achiziția lui Deian Sorescu

Mirel Rădoi o felicită pe FCSB pentru achiziția lui Deian Sorescu. Fostul selecționer l-a antrenat pe fundașul dreapta la echipa națională și are numai cuvinte de laudă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost singurul transfer făcut de FCSB în această perioadă de iarnă.

Mirel Rădoi o felicită pe FCSB pentru achiziția lui Deian Sorescu: „Poate juca trei poziții, e un transfer reușit!”

Tehnicianul crede că formația bucureșteană a gândit foarte bine aducerea lui Deian Sorescu, mai ales că fotbalistul poate evolua pe mai multe poziții, dând un randament foarte bun.

Reclamă

„Până la urmă, lucrurile s-au schimbat la nivel de rivalitate, nu mai există acea rivalitate care era înainte. Eu cred că e un transfer foarte important pentru FCSB. Eu l-am avut pe Deian la echipa națională și e un jucător care poate juca cel puțin pe trei poziții: fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, mijocaș stânga.

Din punctul ăsta de vedere, e un jucător care oricând poate aduce în plus. Eu cred că e fundaș dreapta, cel puțin așa l-aș foloși eu. E un jucător care pătrunde bine cu fața, cu mingea la picior, îi plac spațiile, centrează foarte bine. E un transfer reușit, chiar dacă, în momentul de față, mai este și Crețu”, a spus Mirel Rădoi.

Reclamă

FCSB se află pe locul 3 în Liga 1, cu 41 de puncte, la 6 distanță de liderul CFR Cluj.

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai: „Am avut contacte chiar şi în perioada naţionalei!”

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai. Fostul tehnician de la Universitatea Craiova a dezvăluit că echipa din Golf l-a contactat încă de pe vremea când pregătea echipa naţională.

Totodată, Rădoi a declarat că negocierile cu clubul saudit, odată rămas fără contract, au mers foarte repede, şi cele două părţi s-au înţeles imediat. Tehnicianul speră să aducă un plus echipei, în care mărturiseşte că are încredere.

Reclamă 4 / 0/3

„O nouă aventură, dar nu era o surpriză pentru că de luni de zile am tot avut contacte, chiar și înainte de perioada echipei naționale mari, după ce am avut acel mandat la naționala de tineret. După aceea, chiar și când am fost la Universitatea Craiova.

Dar în momentul în care sunt angrenat într-un proiect, merg până la capăt dacă mi-am dat cuvântul, dat cel puțin până când simt că nu mai pot să aduc un plus. Au existat mai multe contacte în această perioadă, nu am vrut imediat să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau clare nici pentru mine, trebuia să reflectez puțin asupra a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, ce am făcut bine, ce am făcut rău.

Numai bine au venit și sărbătorile de iarnă, am putut să stau mai mult cu familia și să încerc să aleg următoarele destinații. Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul.

În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul, pentru că le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă. Dar în mare, ideile au fost cam la fel. Și a fost o chestiune ușor de pus la punct”, a declarat Mirel Rădoi.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat