Închide meniul

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB! Cât plătește Gigi Becali pentru transferul definitiv. Clauză de reziliere de 10 milioane de euro

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 ianuarie 2023, 8:37

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB este unul important pentru Liga 1. Mai mult, Gigi Becali a plătit 50.000 de euro pentru împrumutul de la Rakow, până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, jucătorul cotat la 1.5 milioane de euro va încasa lunar 16.500 de euro, până la finalul împrumutului de la gruparea poloneză.

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB

În situația în care jucătorul va fi transferat definitiv, Gigi va plăti 950.000 de euro și îi va oferi un contract pe trei ani. Mai mult, și salariul lui va ajunge la 19.000 de euro.

Creșterea este una uriașă pentru jucătorul cu două goluri marcate în Polonia, în această campanie. La Dinamo, el câștiga 2500 de euro pe lună, având la vremea respectivă unul dintre cele mai mici salarii din ”haită”.

Gigi Becali are mare încredere în Deian Sorescu, astfel că acesta va avea o clauză de reziliere a contractului uriașă, 10 milioane de euro. La FCSB, el va juca, cel mai probabil, pe postul de fundaș dreapta. Asta chiar dacă el poate acoperi ambele flancuri și din postura de extremă.

Reclamă

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că jucătorul adus de la Rakow va trebui folosit doar pe postul de fundaș dreapta.

„Foarte bun, o să vedeți (n.r. – despre Deian Sorescu) – dar numai pe postul de fundaș dreapta! Dacă iar îl bramburesc ca pe Octavian Popescu, de care se alesese praful… Să-l lase numai fundaș dreapta, are capacitate de efort, face banda bine, are și rol de mijlocaș!

Dacă vor să-l bramburească, cum s-a întâmplat la echipa națională, unde a fost pus extremă stânga…”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Erai stelist de mic?” Răspunsul surprinzător oferit de Deian Sorescu

„Erai stelist de mic?„, a fost întrebarea sensibilă primită de Deian Sorescu, după ce a semnat cu FCSB. Fostul dinamovist spune că nu a ţinut cu nicio echipă când era mic, un lucru suprinzător pentru un fotbalist.

A jucat la Dinamo, iar acum s-a transferat la FCSB. Întrebat despre simpatiile sale în fotbal, Deian Sorescu a dat un răspuns total neaşteptat.

În spaţiul public au apărut fotografii cu Sorescu alături de Bănel Nicoliţă, Alexandru Bourceanu sau Iasmin Latovlevici, jucători ce au făcut istorie la echipa lui Gigi Becali. Totul se întâmpla când Sorescu era doar un junior.

Întrebat despre echipa favorită din copilărie, Deian Sorescu a mărturisit că nu a ţinut cu nimeni, aşa cum făceau majoritatea copiilor. Sorescu este un fost căpitan de la Dinamo.

„Nu, nu am ţinut cu nicio echipă de mic, să spun sincer. Nu am avut o favorită ca şi alţi copii. Dar acele poze au apărut şi în perioada în care am fost la Dinamo… era atunci un trial pentru echipa naţională de juniori şi venise echipa mare a Stelei.

Clar, orice copil care vede echipa mare a Stelei, plus fiind şi prieten cu Latovlevici… din aceeaşi zonă… oraş, sat… am vrut să fac poză cu toată lumea. Nu a fost nimic intenţionat„, a spus Deian Sorescu, în cantonamentul din Antalya, la finalul amicalului cu Pogon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și