Închide meniul

Mirel Rădoi, prezent la înmormântarea lui Martin Tudor

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 16:19

Reclamă
Mirel Rădoi, prezent la înmormântarea lui Martin Tudor

tribunavalceana.ro

Mirel Rădoi şi alţi foşti colegi au mers la înmormântarea lui Martin Tudor

Mirel Rădoi, Florentin Dumitru, Nana Falemi, Daniel Opriţa şi Eugen Nae au mers să-şi ia adio de la Martin Tudor. Potrivit site-ului tribunavalceana.ro, peste 20 de maşini au format cortegiul funerar, asta chiar dacă legea prevede, în timpul stării de urgenţă, ca doar 8 oameni să fie prezenţi. Sicriul lui Martin Tudor a fost purtat tot de foştii coechipieri de la Steaua. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Stelei, mesaj emoţionant pentru Martin Tudor

Şi fanii Stelei au participat la înmormântarea lui Martin Tudor şi i-au scandat numele. De asemenea, au afişat pe gardul sălii de sport din Ştefăneşti un banner cu mesajul: "Am fi vrut de al tău dor/ Să mai strigăm o dată în cor…/Maritn Tudor, Tudor, Tudor!"

Martin Tudor a încetat din viaţă la numai 43 de ani, în urma unui infarct. Înmormântarea ar fi trebuit să aibă loc de joi (2 aprilie), dar a fost amânată cu o zi pentru că fiica fostului portar, Carla, a aniversat împlinirea a 19 ani. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

12:05

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și