Închide meniul

Mirko Ivanovski, reacţie categorică după ce Steliano Filip este vizat într-un scandal de pariuri: „S-au luat o grămadă de cartonaşe!”

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 19:10

Reclamă
Mirko Ivanovski, reacţie categorică după ce Steliano Filip este vizat într-un scandal de pariuri: „S-au luat o grămadă de cartonaşe!

Mirko Ivanovski, reacţie categorică după ce Steliano Filip este vizat într-un scandal de pariuri

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirko Ivanovski a avut o reacţie categorică, după ce Steliano Filip este principalul vizat într-un scandal de pariuri, după un meci de la Dinamo. Fostul fundaş al „câinilor” este suspectat că ar fi primit cartonaş galben intenţionat în partida cu Mioveni, din sezonul trecut. După ce acest episod a fost făcut public, Mirko Ivanovksi, fostul coechipier al lui Filip, a transmis un mesaj clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Mioveni şi Dinamo este anchetat de FRF şi de către autorităţi, iar în centrul scandalul este chiar căpitanul „câinilor” din acea partidă, Steliano Filip.

Mirko Ivanovski, reacţie categorică după ce Steliano Filip este vizat într-un scandal de pariuri

Mirko Ivanovski a fost surprins de scandalul în care este implicat fostul său coleg, Steliano Filip. Atacantul de la Chiajna susţine că în ultimele sale luni la Dinamo, coechipierii săi încasau foarte multe cartonaşe galbene, şi chiar şi-a pus un semn de întrebare la acel moment.

Însă, cu toate acestea, Mirko Ivanovski nu ia în calcul faptul că un jucător de la Dinamo ar fi putut paria la propriile partide.

„Hai, ferească Dumnezeu! Oricum, și dacă face cineva așa ceva, nu spune… nu știu, frate! Ce mai poți spune acum?! Nu ai pe cine acuza, nici nu vreau să mă gândesc că ar putea fi ceva urât.

Reclamă

Oricum, indiferent ce se spune, știu că în ultimele luni acolo, la Dinamo, s-au luat o grămadă, o GRĂMADĂ (n.r. repetă pentru a accentua cuvântul) de cartonașe roșii și galbene! La un meci, cu UTA, au fost două eliminări. Și jucătorii erau mirați. Dar nici nu vreau să mă gândesc la ceva necurat.

Păi, ce, eu alerg 14-15 kilometri pe meci, iar cineva poate face prostii… Ce informații să ai?! Dacă joacă, dacă pariază, crezi că spune la cineva, adică vreunui coleg? Poate soției, cuiva din familie”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru gsp.ro.

Răzvan Zăvăleanu, reacţie după ce a aflat că Steliano Filip este anchetat de FRF

Răzvan Zăvăleanu a oferit prima reacție, după ce a aflat că Steliano Filip este anchetat de FRF. Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare a fost șocat de situația în care se află fostul jucător de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul fundaș al dinamoviștilor este anchetat din cauza unor suspiciuni în privința pariurilor sportive. Se investighează dacă Steliano Filip și-a apărat sau nu corect șansele în meciul cu CS Mioveni, atunci când evolua pentru roș-albi.

Oficialul clubului din Ștefan cel Mare cere sancționarea celor implicați, dacă zvonurile se confirmă. În prezent, fundașul stânga evoluează în Ungaria, la Mezőkövesd Zsóry FC.

Dacă astfel de zvonuri se confirmă, atunci este foarte grav! Cel care a făcut așa ceva să suporte consecințele, să fie tras la răspundere. În sezonul trecut, am avut încredere în toți jucătorii, de la A la Z. Sper să nu se verifice ceea ce aud de la dumneavoastră”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit ProSport.

FRF a confirmat desfăşurarea anchetei şi faptul că a înaintat deja rezultatele obţinute autorităţilor abilitate.

„Vă putem confirma faptul că Departamentul de Integritate și Antifraudă din cadrul FRF a demarat o anchetă pe seama partidei menționate și că rezultatele acesteia au fost înaintate organelor abilitate. Fiind vorba de o anchetă aflată încă în desfășurare, nu putem oferi la momentul actual mai multe detalii”, a anunţat FRF, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și