Închide meniul

Miron Cozma, dezvăluire şocantă: „Am bătut toată echipa Dinamo în vestiar, pe toți”. De la ce a pornit totul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 11:01

Miron Cozma, dezvăluire şocantă: „Am bătut toată echipa Dinamo în vestiar, pe toți. De la ce a pornit totul

Hepta

Miron Cozma, dezvăluire şocantă

„Maestrul meu de aikido spunea că el vrea să mă învețe să nu mă bat. Cu Lupu n-am avut nimic, dacă-l lovea pe Matincă în timpul meciului, nu aș fi făcut nimic. Dar, la pauză, să vii pe la spate și să-l lovești pe ăla, pe care am dat 100.000 de dolari, banii minerilor… Pe Cornel Dinu l-am primit la mine acasă cu pâine și cu sare, iar el ce-a vrut? Să-mi bată nevasta și copiii. Au vrut bătaie, le-am dat bătaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miron Cozma, dezvăluire şocantă: „Am bătut toată echipa Dinamo”

Am bătut toată echipa Dinamo în vestiar, pe toți. Și-am vrut s-o fac și la București, dar l-a scăpat Nicu Gheară pe Lupu. Eu nu sunt un bătăuș incontrolabil. De fiecare am făcut ceea ce am făcut doar în ideea de a proteja sau cineva a vrut să mă atace pe mine sau să mă omoare, cum a fost în pușcărie”, a spus Cozma, la Kanal D.

Totul a pornit de la o intrare extrem de dură a lui Lupu asupra lui Vasile Matincă. Atunci, Cozma nu a mai stat pe gânduri. A intrat pe teren şi l-a lovit pe Lupu. A urmat un scandal uriaş cu Cornel Dinu şi Cristi Borcea.

Miron Cozma susţine că Hagi şi Popescu au fost ameninţaţi la Euro 1996

Cozma a făcut încă o declaraţie controversată. Acesta susţine că jucătorii „Generaţiei de Aur” au lăsat-o mai moale în meciul cu Spania, de la Euro 1996, într-un moment în care tricolorii nu mai aveau nicio şansă să iasă din grupe. România a condus după golul lui Florin Răducioiu, dar ibericii s-au impus cu 2-1. Răducioiu făcea şi el declaraţii provocatoare, cu două luni în urmă.

„Întrebați-l pe Răducioiu, vă rog să nu mă credeți pe mine. În 1996, am fost în Anglia, rugat de Federație să fiu acolo, să reprezint România. La meciul cu Spania, Răducioiu a fost schimbat după ce a dat gol. Un vârf de atac al spaniolilor a venit la Gică Popescu și la Gică Hagi și le-a zis: „Nu mai intrați în Spania!”.

Reclamă

Oricum, nu aveam șanse. Iar cu Bulgaria a fost înțelegere cu Stoichkov. Mie nu mi-e frică nici de Hagi, nici de Gică Popescu. Știu ce vorbesc, fiindcă am fost acolo”, a mai spus fostul lider al minerilor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și